Ana SayfaDizilerAile 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aslan Babasının Kendisine Bıraktığı Mektubu Açabilecek...

İlgili Postlar

Aile 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aslan Babasının Kendisine Bıraktığı Mektubu Açabilecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aslan, düğün gecesi yapılan saldırıyı kimin yaptığını araştırmaya başlıyor. Tüm oklar Ati’yi gösterirken Aslan saldırıyı amcasının yaptırdığını öğreniyor. Bu arada Devin’e, bu saldırıyı yapanı bulursa ona bir şey yapmayacağı konusunda söz veriyor. Ama Aslan, amcasından intikamını farklı türlü alıyor. Alie 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aslan, babasının kendisine bıraktığı mektubu açabilecek mi?

Aslan Babasının Kendisine Bıraktığı Mektubu Açabilecek Mi?

Aile 6. bölüm 1. fragmanında; Devin Aslan’a, babasının öldüğünde ağlayıp ağlamadığını soruyor. Aslan, babasının kendilerine ağlamayı yasakladığını söylüyor. Cihan, Devin’in kliniğine gidip her yeri dağıtıyor ve ona kendisinin bozuk olduğunu onun kendisini daha da bozduğunu söylüyor. Devin’in sorusu üzerine Aslan, babasının kendisine bıraktığı mektubu almaya gidiyor.

İşte Aile 6. bölüm 1. fragmanı….

AİLE 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çiftliğe yapılan silahlı saldırıyla birlikte Devin, hayatının belki de en zor günlerini yaşarken sadece Aslan’ın desteğine ihtiyaç duyuyor. Ancak Aslan yerine kendini bir koruma ordusuyla buluyor. Hülya ise başta Devin olmak üzere aile üyeleri üstündeki baskıyı iyice arttırıyor.

Saldırıyı kimin düzenlediği bulunana kadar çiftlikte güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarılıyor. Eko, başarılı bir ameliyattan sonra kendisine geliyor. Soykan ailesinin karanlığıyla yüzleştikçe Aslan’a dair inandığı doğruları sorgulamaya başlayan Devin, bir cevap bulmak için Cihan’la buluşuyor.

Aslan’ı tanımaya çalışırken kendi içindeki karanlıkla da tanışıyor. Aslan, Eko’yu kimin vurduğunu bulmak için uğraşıyor. Tüm oklar Ati’yi gösteriyor. Ama Ati ortalardan kaybolmuştur. Aslan, Ati’yi saklandığı yerde buluyor. Onu korkutup bırakıyor.

Daha sonra amcasının yanına gidiyor ve bu saldırıyı onun yaptırdığını bildiğini söylüyor. İbrahim Aslan’a, saldırıyı yaptırdığını itiraf ediyor. Ona, çiftlikte güvenlik zafiyetinin olduğunu söylediğini ve kendisine inanmadıklarını, bu yüzden bu saldırıyı yaptırdığını, ama hedefte Eko olmadığını söylüyor.

Devin, Aslan’dan bu işi bir kan davasına dönüştürmemesi için söz vermesini istiyor. Eğer söz verirse onunla çiftliğe gideceğini söylüyor. Aslan, önce ona bu sözü veremiyor. Amcasıyla görüştükten sonra Devin’in yanına gidip, Eko’ya yapılan saldırıyı yapanı da yaptıranı da bulduğunu ama onlara bir şey yapmadığını söylüyor.

Devin, Aslan’la birlikte çiftliğe dönüyor. Aslan, amcasının büyük bir yatırım yaptığını öğreniyor ve o fabrikayı içinde tetikçisiyle birlikte yaktırıyor. Gece haberlerde o fabrikada yangın çıktığını ve içinde bir kişinin hayatını kaybettiği haberini izliyor.

Aile 5. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aslan Ati’yi Saklandığı Yerde Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler