Ana SayfaDizilerYargı 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Büyük Bir Çıkmazın İçine Giriyor!

İlgili Postlar

Yargı 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Büyük Bir Çıkmazın İçine Giriyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiye izlenen dizisi Yargı, yeni sezon 35. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz, başsavcı olmayı beklerken Pars baş savcı oluyor. Eren, aldığı bir ihbar üzere ekiple gittiği evin bahçesindeki kuyudan 4 ceset ve birde ağır yaralı çocuk çıkarıyor. Daha sonra kuyudan bir çok insan kemiği bulunuyor. Ilgaz, Neva’nın cesediyle karşılaşıyor. Bunu Pars’a zorda olsa söylüyor. Ilgaz’a, gizemli bir mektup geliyor. Mektupta ondan cinayet bıçağını Ceylin’in getirmesi isteniyor. Ilgaz, büyük bir çıkmazın içine giriyor.

Pazar Dizileri 2022

Ilgaz Büyük Bir Çıkmazın İçine Giriyor!

Yargı dizisinin 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ilgaz, Ceylin’le evlendikten sonra onun doğum gününü güzel bir hediyeyle kutluyor. Pars, kendinin baş savcı olduğunu öğreniyor. Ilgaz, kendisinin baş savcı olmasını beklerken Pars’in baş savcı olduğunu öğrenip onu kutluyor. Ceylin’in doğum gününü evde bir yemek vererek kutlamak isteyen Ilgaz, tüm arkadaşlarını oraya çağırıyor.

YARGI 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Müjde, Ceylin’den kayıp olan oğlunu bulması için yardım istiyor. Aradan 10 gün geçmesine rağmen Mehmet Can’dan bir haber alınamıyor. Eren, isimsiz birinden terk edilmiş bir evin bahçesinde bulunan kuyuda ceset olduğu ihbarı alıyor. Ekibiyle birlikte eve gidip kuyuya dalgıç indiriyor.

Yekta, her şeyini kaybedip evsiz ve işsiz kalıyor. İtibarını da kaybeden Yekta, icra davalarına bakmak zorunda kalıyor. Ceylin, bir stajyer avukatla anlaşıp onu işe alıyor. Gizemli genç, birileriyle şüpheli yazışmalar yapıyor.

Kuyudan 4 ceset çıkarılıyor. Birde ağır yaralı bir çocuk. Çocuğun Mehmet Can olduğu ortaya çıkıyor ve Müjde, Ceylin’le birlikte hastaneye koşuyor. Dalgıçlar kuyuda başka insan kemikleri de buluyor. Ilgaz, bir kadın cesedinin bulunduğu ihbarı alıyor. Gittiğinde kadının Neva olduğunu görüp yıkılıyor.

Pars’ın yanına Eren’le birlikte gidip ona bunu zorda olsa söylemek zorunda kalıyorlar. Kız kardeşinin cesedini teşhis etmek için morga giden Pars, çok zor anlar yaşıyor. Onun günlerce aç susuz bırakıldığını ve boğularak öldürüldüğünü öğreniyor. Neva’nın evinde yapılan aramada bir çanta dolusu para bulunuyor.

Eren ile Ilgaz, bu durumu Pars’a söyleyemiyor. Cesetler morga götürülürken bir bıçak bulunuyor. Yapılan incelemede bıçağın üzerinde bir parmak izine rastlanıyor. Parmak izinin Neva’ya ait olduğu ortaya çıkıyor. Ilgaz, arabasının camına bırakılmış bir not buluyor. Notta, bulunan bıçağı Ceylin’in kendilerine getirmesi isteniyor.  Ne yapacağını bilemeyen Ilgaz, büyük bir çıkmaza giriyor.

Yargı 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz’ın Bulduğu Ceset Kime Ait Çıkacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler