Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur'un Sevgilisi Bakın Kim Çıktı!

İlgili Postlar

Merve Boluğur’un Sevgilisi Bakın Kim Çıktı!

Son dönemlerde şarkıcı olma kararıyla gündemi yerinden oynatan Merve Boluğur Nişantaşı’nda verdiği konser sonrasında gizemli bir erkekle fotoğraf paylaşmıştı. Dün de erkek arkadaşının yüzünü gizleyerek storyler atan Boluğur’un sevgilisinin kimliği açığa çıktı. Merve Boluğur’un sevgilisi bakın kim çıktı!

Merve Boluğur: Ben Derin Yaşayan Bir Kadınım

Çalkantılı aşk hayatının dışında, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla da gündeme gelen güzel oyuncu Merve Boluğur, son olarak takipçileriyle yaptığı soru-cevap etkinliğiyle gündeme geldi.

Uzun yıllardır uzak olan ve bunun yanı sıra YouTube kanalı ile albüm çalışmalarına ağırlık veren Boluğur, 3.7 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından bir takipçisinin sorduğu “Yalnızlığın sonu ne zaman gelecek? Evlilik, sevgili falan?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt vermişti.

“Kumral Erkek Görünce Bana Birşey Oluyor”

Çıkardığı ‘Şşşşttt’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, yeni aşkını sosyal medyadan duyurmuştu. Şarkısının ardından sahne aldığı mekanlardaki performansıyla da gündemden düşmeyen Boluğur’un sosyal medyadan kumral bir erkeğe sarıldığı fotoğrafı yayımlaması “Çok yakışıklı istemem. Şeytan tüyü olmalı. Beni tutkuyla sarıp, sevmeli. Ses tonu ve saç rengi çok önemli. Kumral erkek görünce bana bir şeyler oluyor” açıklamasını yeniden akıllara getirdi.

Merve Boluğur’un Sevgilisi Bakın Kim Çıktı!

Her zaman kumral bir sevgili istediğini söyleyen Merve Boluğur bu kez muradına ermiş gibi… Boluğur’un paylaşımlarındaki gizemli adamın aranjör Mert Aydın’la olduğu ortaya çıktı. Şarkı çalışmalarını da Mert Aydın’la yürüten Boluğur’un, aranjörle arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüşmüş.

Çift, dün TV100 tarafından ilk kez Akmerkez’de kameralara yakalandı. Merve Boluğur, son zamanlarda şarkının yanı sıra sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve video’larla da gündemden düşmese de yanındaki gizemli erkeğin kim olduğu merak ediliyordu. Akmerkez’de yakalanmaları aşkın ilk belgesi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler