Ana SayfaDizilerKardeşlerim Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Ömer Ve Kardeşleri İstedikleri Hayata Kavuşuyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Ömer Ve Kardeşleri İstedikleri Hayata Kavuşuyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 56. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Aybike, hastaneye kaldırılıyor. Şengül, kızının yaralanmasında Asiye’yi suçluyor. Ayla ile Nebahat, Suzan’ın da yardımıyla Akif’in kaçırdığı malları ele geçiriyor. Akif, beş parasız kalıyor. Şengül, Nebahat’in yardımıyla oturduğu eve satın alıp kümesi kapatıp çocukları kapı dışarı ediyor. Ömer ile kardeşleri sokaklarda kalıyor. Tam ümitlerini yitirmişken İsmail gelip Sevgi’nin onlara bir hediyesi olduğunu söyleyip onları lüks bir eve götürüyor. Ömer ve kardeşleri istedikleri hayata kavuşuyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Ömer Ve Kardeşleri İstedikleri Hayata Kavuşuyor!

Aybike, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Şengül, kızının yaralandığını öğrenip hastaneye koşuyor. Gelir gelmez ortalığı birbirine katıyor ve kızının yaralanmasında Asiye’yi suçluyor. Aybike, ufak sıyrıklarla kurtuluyor. Gönül, Orhan’la baş başa kalabilmek için onunla birlikte iki günlüğüne bir tatile çıkıyor. Oğulcan, Aybike’nin hastanede olduğunu babasına bildirmek için onu arıyor.

KARDEŞLERİM 56. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gönül, Orhan’ın telefonunu özellikle saklayıp o tatili kimsenin bozmasını istemiyor. Ömer, Sevgi’nin hastaneye kaldırıldığını öğreniyor. Asiye’yle birlikte onun yanına gidiyor ve onun ileri derecede kanser hastası olduğunu, tedaviyi kabul etmediğini öğreniyor. Ömer, ağlayarak Sevgi’ye, annesini babasını ve abisini kaybettiklerini onu da kaybetmek istemediklerini onu çok sevdiklerini söylüyor.

Sabaha kadar Sevgi’nin başından Asiye ile birlikte kalıyor. Sevgi, İsmail’e yurt dışında tedavi olmayı kabul edeceğini söylüyor. Akif, Nebahat ile Ayla’nın şirketinin üzerine sakladığı tüm mal varlığını tekrar alabilmek için Doruk’un üzerine bir şirket kuruyor. Ancak onun bir imzasının eksik olması işlerini aksatıyor.

O sırada Ayla ile Nebahat, Akif’in mallarını satıp paraya çeviriyorlar. Suzan’ın oturduğu evi ona veriyorlar. Akif, işlemleri tamamlayıp mallarını almak isteyince Ayla ile Nebahat’in oyununa geldiğini hiçbir şeyinin kalmadığını öğreniyor. Bitkin bir şekilde eve gidiyor. Ancak Suzan onu eve almıyor. O evi Nebahat’in kendisine verdiğini, onun yaptıklarını yüzüne vurup onu kapı dışarı ediyor.

Cebinde benzin parası bile kalmayan Akif, Tolga’nın evine gidiyor. O da onu eve almayınca parka gitmek zorunda kalıyor. Bir kadın onu dilenci zannedip 5 lira veriyor. Şengül, Nebahat’in yardımıyla evi üzerine alıp kümesin kapısını kapatıp Ömer ve Asiye’yi kapı dışarı ediyor.

Ömer, kardeşleriyle birlikte parkta sabahlıyor. Sabah, amcasının yanına gidiyorlar. İsmail bey oraya geliyor ve Sevgi’nin yurt dışına tedavi olmaya gittiğini, onlara da bir hediye bıraktığını söyleyip onları lüks bir malikaneye götürüyor. İsmail çocuklara, Sevgi’nin onlarla tanışmadan önce yaşamak istemediğini, onlarla tanıştıktan sonra hayata tutunduğunu, okulun yeni sahibinin de o olduğunu, artık okulda burslu okuyabileceklerini söylüyor.

Artık o lüks evde yaşayacaklarını öğrenen Ömer, kardeşleriyle birlikte artık hak ettikleri hayatı yaşayacakları için çok mutlu oluyor.

Kardeşlerim 56. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Her Şeyini Kaybediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler