Ana SayfaDedikoduBiran Damla Yılmaz'dan 'Yasak Elma' Açıklaması

İlgili Postlar

Biran Damla Yılmaz’dan ‘Yasak Elma’ Açıklaması

‘Yasak Elma’ dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz, geçtiğimiz gün Vadistanbul’daydı. Yakın arkadaşları ile buluşmadan önce alışverişini tamamlayan oyuncu, karşılaştığı gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak, objektiflere poz verdi. Biran Damla Yılmaz’dan ‘Yasak Elma’ açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Ailecek Yurtdışı Tatiline Çıkacaklar

Henüz tatil planı yapmadığını belirten 24 yaşındaki güzel oyuncu, “Ailemin yanına gidebilirim. Ailecek yurt dışı tatil planımız olabilir” açıklamasını yaptıktan sonra alışveriş turuna kaldığı yerden devam etti.

Biran Damla Yılmaz’dan ‘Yasak Elma’ Açıklaması

Sempatik ve güler yüzlü tavırlarıyla basın mansupalrının sorularını yanıtlayan Biran Damla Yılmaz, “Sezon finalinin yaklaşmasıyla birlikte dizi yoğunlaştı. Çok yorulup, çok eğleniyoruz. Ekip mükemmel” dedi.

Biran Damla Yılmaz’ın Yeni Aşkı

“Maske Kimsin Sen” adlı televizyon programında yarışan Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenmişti. Bekiroğlu’yla ilişkisi kısa süre önce sona eren Çağrı Telkıvıran da önceki gece Kuruçeşme’deki bir mekanda, aynı programda yarışan Biran Damla Yılmaz ile görülmüştü.

Samimi bir şekilde eğlenen ikili, geceye Arnavutköy’deki başka bir mekanda devam etti. Çağrı Telkıvıran ve Biran Damla Yılmaz, mekandan sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ayrı ayrı çıktı. Biran Damla Yılmaz’ın adı daha önce de yarışmanın sunucusu Tansel Öngel’le anılmıştı.

Aşk soruları karşısında sessiz kalan Biran Damla Yılmaz’ı ele veren çiçekçi çocuklar oldu. Oyuncu aracındaki çiçekler sorulunca gülümsemekle yetindi, çocuklar ise “Çiçekleri Çağrı Abi aldı” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler