Ana SayfaDedikoduZeynep Tuğçe Bayat'tan Duygusal Açıklama

İlgili Postlar

Zeynep Tuğçe Bayat’tan Duygusal Açıklama

Zeynep Tuğçe Bayat, 2020 yılında kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin ile dünyaevine girmişti. Bayat, bir hafta önce tenis turnuvası için Miami’ye giden eşini çok özlediğini söyledi. Zeynep Tuğçe Bayat’tan duygusal paylaşım geldi. İşte detaylar;

Neydi sizi birbirinizde bu kadar etkileyen?

Zeynep Tuğçe Bayat: Zeka ve donanım çok önemli. Tembel insanlardan hoşlanmıyorum. Çok enerjiğim, bana ayak uydurmak zordur. Cansel’in hayat enerjisi çok fazla. Donanımı da beni çok etkiledi. Ufkumu açan bir adam.

Cansel Elçin: İnsanın karşısındakini tanıdıkça aşık olup sevdiğine inanıyorum. Önce arkadaş olduk, sonra birbirimize destek ve yardımcı. Aynı kafada olduğumuzu anladık. Bunlarla birlikte aşk geldi.

Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat Balayına Çıktı

Geçtiğimiz ağustos ayında nikah masasına oturan Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, işlerinin yoğunluğundan dolayı balayına çıkamamıştı. Oyuncu çift, yeni projeleri öncesi gecikmiş balayı için Meksika’yı tercih etti.

İstanbul’un soğuğundan Meksika’nın güneşli ve sıcak havasına uçan çift, bu vesileyle Elçin’in Meksiko City’de yaşayan akrabalarını da ziyaret etti. Ardından ülkenin en turistik şehri Cancun’a geçen çift, burada Karayipler’in serin sularında denizin tadını çıkardı.

Zeynep Tuğçe Bayat’tan Duygusal Açıklama

Güzel oyuncu, “Çok özledim. Bir hafta oldu ama çok uzun geldi bu süre. Mutfak alışverişine çıktım. Ona en sevdiği yemekleri hazırlayacağım. En çok da enginar yemeğini seviyor” dedi.

Cansel Elçin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler