Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'dan Nafaka Yanıtı

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Nafaka Yanıtı

Cem Yılmaz ve Zafer Algöz, geçtiğimiz gece Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Gazetecilerle konuşan komedyen, eski eşi Ahu Yağtu ile aralarındaki nafaka davasının sorulması üzerine sessiz kalmadı. Cem Yılmaz’dan nafaka cevabı geldi. İşte ünlü komedyenin basın mensuplarına verdiği o yanıt;

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu Nafaka Davasında Yeni Gelişmeler

İstanbul 11. Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya, davacı Cem Yılmaz ile davalı Ahu Yağtu katılmadı. Tarafları avukatları temsil etti. Gizli görülen duruşmaya basın mensupları alınmadı. Mahkeme kararında, 10 bin dolarlık nafakanın 70 bin TL olarak belirlenmesine hükmetti.

Cem Yılmaz Ahu Yağtu Davasında Yeni Gelişme

Cem Yılmaz Soruları Yanıtsız Bıraktı

Cem Yılmaz önceki gün Ahu Yağtu ile evliliğinden olan oğlu Kemal ile Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. 9 yaşındaki Kemal’in büyüyüp saçına yeni bir imaj vermesi objektiflere yansıdı.

Baba-oğul, gazetecileri fark edince hızlı adımlarla yürüdü. Yılmaz, “Çocuk var, şimdi olmaz. Sonra konuşuruz” diyerek özel hayatına dair soruları geri çevirdi. Aracına binen ünlü komedyen oğluyla birlikte oradan uzaklaşmıştı.

Cem Yılmaz’dan Nafaka Yanıtı

Mayıs ayında dijital platformda yayınlanacak ‘Erşan Kuneri’ dizisi ile gündemde olan Cem Yılmaz, son olarak geçtiğimiz gece Zafer Algöz ile birlikte Etiler’de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isim, “Ercan Saatçi’nin programına katıldık, ‘Erşan Kuneri’ dizimizin müziklerini seslendirdik. İnşallah izlersiniz. Program sonrası da çorbacıya geldik Zafer abi ile” diye konuştu.

Yaz tatili planı yapmadığını söyleyen Yılmaz, muhabirlerin, “Ahu Hanım ile olan nafaka davanız için neler söylemek istersiniz?” sorusuna ise gülerek, “Aaa bu konuyu da hep sizinle konuşmak istiyordum zaten” yanıtını verdikten sonra aracına bindi.

Cem Yılmaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler