Ana SayfaDedikoduHacı Sabancı Forma Girmeye Çalışıyor

İlgili Postlar

Hacı Sabancı Forma Girmeye Çalışıyor

2021’in ekim ayında nikah masasına oturan Hacı Sabancı ve Zeynep Nazlı Kayı çifti bu sene haziranda düğün yapacak. Ünlü çift düğün yaklaştıkça spora koşutuğu söyleniyordu. Hacı Sabancı’nın değişimi ise dikkat çekti. Hacı Sabancı forma girmeye çalışıyor yorumları doğru çıktı. İşte detaylar;

Üvey Babasının Ölümü Nedeniyle Düğünü Ertelediler

Geçen sene nişanlanan Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, 3 Eylül tarihinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek düğünlerini Nazlı Kayı’nın üvey babası Kaan Dimili’nin vefatı nedeniyle ertelemişti.

Üç yıldır birlikte olan Kayı ve Sabancı, acı haberden tam 40 gün sonra sessiz sedasız bir şekilde Arzu-Ömer Sabancı çiftinin yalısında evlendi.

Düğünden İlk Kareler

Balayı tatili için yola çıkan Hacı Sabancı, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı ” Meet the Mrs” (Karımla tanışın) notu ile paylaştı. 28 yaşındaki Nazlı Kayı ise eşi Hacı Sabancı ile nikah sırasında çekilen fotoğraflarını “With my husband” (Kocamla) sözleriyle paylaştı.

Hacı Sabancı Forma Girmeye Çalışıyor

Rötarlı düğün 25 Haziran’da Çırağan Sarayı’nda yapıldı. 2017’de tartıda 128 kiloyu görünce mide küçülttürme ameliyatı olup 50 kilo veren, formunu sporla korumaya çalışan iş insanı Hacı Sabancı şu günlerde hızlandı.

Kendini antrenör Gökçen Arıkan’a emanet etti. Dün yine antrenmandaydı. 200 tane şınav, 500 mekik çekti. Yetinmeyip üzerine 30 dakika da plank yaptı.

Gökçen Arıkan “Rekora koşuyoruz” diye konuştu. Nazlı Sabancı da bugünlerde karın, omuz ve bacak kaslarına yönelik haftanın dört günü çalışmalar yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler