Ana SayfaDizilerOğlum 13. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Meliha Tuğrul'u Gördüğünü Hatırlıyor!

İlgili Postlar

Oğlum 13. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Meliha Tuğrul’u Gördüğünü Hatırlıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Oğlum, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İrfan, Tuğrul’u ormanda bir eve götürüp bağlıyor ve ondan oğlunu öldürdüğünü itiraf etmesini istiyor. Tuğrul, Kaan’ı öldürmediğini söylüyor. Demet, Murat tarafından saldırıya uğruyor. Melike, Tuğrul’la konuşmak istiyor. Onları duyan Ceren’de bıçak alıp ormana gidiyor. İrfan, Tuğrul’u serbest bırakıyor. Ceren, Tuğrul’un ailesine bir şey yaptığını zannedip onu bıçaklıyor. Oğlum 13. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Meliha, Tuğrul’u ormanda gördüğünü hatırlıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Meliha Tuğrul’u Gördüğünü Hatırlıyor!

Oğlum 13. bölüm 1. ön izlemesinde; Meliha, duvardaki fotoğraftan Tuğrul’u tanıyor. Demet Meliha’ya onu nerede gördüğünü soruyor. O da ormanda gördüğünü, kazma kürekle onun mezar kazdığını söylüyor. Demet, Meliha’nın cinayeti görmüş olabileceğini düşünüp ona Kaan’ı soruyor.

İşte Oğlum 13. bölüm 1. ön izleme…

OĞLUM 12. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

İrfan, Melike’ye gece arkadaşıyla beraber olacağını söylüyor. Tuğrul’u bayıltıp ormanda yıkık bir eve götürüyor. İrfan, Tuğrul’un elini kolunu bağlayıp ona silah doğrultuyor ve oğlunu öldürdüğünü itiraf etmesini istiyor. Tuğrul, ısrarla kimseyi öldürmediğini söylüyor. İrfan, onu aç susuz bırakıp eve dönüyor.

Işıl, Tuğrul’dan haber alamayınca emniyete gidip Sedat’la konuşuyor. Onun başına bir şey geldiğinden şüphelendiğini söyleyip, konuşmalarının gizli kalmasını istiyor. Emniyetten çıkarken Zeynep’le karşılaşıyor. Işıl Zeynep’e, kimliğini kaybettiği için orada olduğu yalanını uyduruyor.

Murat, Demet’e saldırıyor. Demet ona, biber gazı sıkıp elinden kurtuluyor. Sedat, durumu öğrenip Demet’i yalnız bırakmamaya çalışıyor. Sedat, Zeynep’ten İrfan’ın Tuğrul’un cinayet şüphesiyle göz altına alındığını bildiğini öğreniyor ve hemen İrfan’ın evine gidip Melike’ye İrfan’la ilgili sorular soruyor.

Melike, kocasının gece eve geç gelmesinin Tuğrul’la bir alakası olduğunu anlıyor. İrfan gelince onu sıkıştırıyor. İrfan’da, onu bir yere kapattığını söylüyor. Melike İrfan’a, kendisini onun yanına götürmesini onun yalan söyleyip söylemeyeceğini anlayacağını söylüyor. Onların konuşmalarını Ceren duyuyor. Ceren onların peşinden bıçak alıp gidiyor.

Zeynep, Işıl ile Tuğrul’un 3 yıldır ilişkisi olduğunu öğreniyor. Işıl’ın yüzüne su atıp gidiyor. Sedat Demet’i evine bırakıyor. Demet evine girdiğinde elinde bıçakla Murat’la karşılaşıyor. Hemen ona bir şey belli etmeden Sedat’ı arayıp konuşmaları ona dinlettiriyor. Sedat, eve gelip Murat’ın elinden Demet’i kurtarıyor.

Melike ile İrfan, Tuğrul’u serbest bırakıyor. Ceren, annesi ile babasının yanına giderken Tuğrul’la karşılaşıyor. Ona, annesiyle babasına ne yaptığını soruyor. Tuğrul, onunla da uğraşamayacağını söyleyip yoluna devam etmek istiyor. Ceren ise Tuğrul’u, bıçaklıyor. Yaralanan Tuğrul, yere yığılıyor. O sırada Melike ile İrfan geliyor.

Oğlum 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Tuğrul’un Işıl’la İlişkisini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler