Ana SayfaDedikoduEsra Balamir: Soyadmı Taşımayacak Adamla Evlenmem

İlgili Postlar

Esra Balamir: Soyadmı Taşımayacak Adamla Evlenmem

Victoria-David Beckham çiftinin oğulları Brooklyn Beckham’ın geçtiğimiz günlerde evlendiği Nicola Anne Peltz’in soyadını alması tüm dünyada gündem olmuştu. Esra Balamir’den de tüm dünyada etki yaratan bu olaya yorum geldi. Esra Balamir “Soyadımı aşımayacak adamla evlenmem” dedi. İşte Balamir’in o açıklaması;

Brooklyn Beckham Nicola Anne Peltz’in Soyadını Aldı

İngiliz medyasının iddiasına göre, Brooklyn Beckham, evlendikten sonra Nicola Anne Peltz’in soyadını da alacak. Yani törenden sonra artık Brooklyn Joseph Peltz Beckham olarak anılacak.

Beckham, Instagram hesabından düğününden ilk paylaşımı da, “Mr&Mrs Peltz Beckham” notuyla yaptı.

Düğünde Cep Telefonları Yasaklandı

Eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham ile model Nicola Anne Peltz evlendi.  Bir süredir evlilik hazırlığı yapan çiftin 3,5 milyon dolara mal olan düğünü Peltz’in milyarder babası Nelson Peltz’in Palm Springs’teki malikanesinde yapıldı.

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz, düğün fotoğraflarının yayın hakkı için British Vogue dergisiyle anlaştı. Bu yüzden törende konukların cep telefonlarını kullanması ve sosyal medyada paylaşım yapması yasaklandı.

Esra Balamir: Soyadımı Taşımayacak Adamla Evlenmem

Çifti hayranlıkla takip eden Esra Balamir de özel hayatına ilişkin yeni bir karar aldı. Önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülenen Balamir, sadece kendi soyadını taşıyacak bir erkekle evlenebileceğini söyledi.

“Özel hayatımda aldığım kararı açıklıyorum; soyadımı taşımayacak bir adamla kesinlikle ve kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum. Bakın David Beckham’ın oğluna; sevdi, kızın soyadını aldı. Öyle biri olsun isterim. Soyadımı taşıyacak birisi varsa gelsin, yoksa beni hiç aramasın ve hiç talepte bulunmasın. Bunu Türkiye’de yapabilecek bir erkek olursa onu alnından öpeceğim.”

Esra Balamir, “Nicola Anne Peltz bence bu karardan sonra koltuk altlarına iki karpuz koyarak geriye yaslanmış yatıyordur” dedi.

Esra Balamir kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler