Ana SayfaDedikoduEce Çeşmioğlu'nun Doğum Fotoğrafları Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Ece Çeşmioğlu’nun Doğum Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, anne-baba olma mutluluğu yaşıyor. Ece Çeşmioğlu’nun doğum gotoğrafları ortaya çıktı. İşte o kare;

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Kızlarının İsmini Açıkladı

Bebek heyecanı yaşayan çift, ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Çeşmioğlu, önceki gün hamilelik fotoğraflarını paylaştı. İkili, bebeklerinin ismini de açıkladı.

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Bebek Bekliyor

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu İlk Bebeklerini Kucağına Aldı

Geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu ilk bebeklerine kavuştu.

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, kızlarına kavuştu. Ölmez ile Çeşmioğlu, bebeklerine Zeynep adını verdi.  İlk kez anne-baba olma sevincini yaşayan ünlü çiftin kızları, Altunizade’de özel bir hastanede dünyaya geldi.

Taner Ölmez Kimdir?

Taner Ölmez hastane çıkışı yaptığı açıklamalarla yaşadıkları mutluluğu sevenleriyle paylaşmıştı:

“Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım adeta umarım sizin de kız çocuğunuz olur. Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen göz yaşlarıma hakim olamadım, ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım, hatta ilk temasımız da oldu kızım ile. Yukarıda da ilk kez ben üstünü değiştirdim.”

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Ece Çeşmioğlu’nun Doğum Fotoğrafları Ortaya Çıktı

24 Mart’ta kızları Zeynep’e kavuşan çiftin en özel anları doktor Furkan Kayabaşoğlu’nun paylaşımıyla ortaya çıktı. 2014 yılında ünlü oyuncu ile nikah masasına oturmuştu… Bebeğini kucağına aldığı anı ilk kez paylaştı. Duygusal anların yaşandığı fotoğraflarda, oyuncu Taner Ölmez’in gözyaşlarını tutamaması dikkatlerden kaçmadı.

Doğum anına ait görüntüleri yayınlayan Kayabaşoğlu çifte bir ömür mutluluk diledi. Kızlarına kavuştukları anda büyük heyecan yaşan ikilinin mutlulukları objektiflere böyle yansıdı.

Ünlü çiftin fotoğraflarına binlerce yorum geldi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler