Ana SayfaÜnlülerCanan Ergüder Gözyaşlarına Hakim Olamadı

İlgili Postlar

Canan Ergüder Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Show TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi ‘Oğlum’da ‘Demet’ karakterini canlandıran oyuncu Canan Ergüder, dün akşam ‘Ölümüne Boşanmak’ adlı belgeselin Beyoğlu’ndaki bir sinema salonunda gerçekleşen özel gösterimine katıldı. Konuşma esnasında duygulanan Canan Ergüder gözyaşlarına hakim olamadı. İşte o konuşma;

‘Ölümüne Boşanmak’ Özel Gösterimi

Pyuncu Canan Ergüder, önceki akşam kadın cinayetlerinin artmasını konu alan ‘Ölümüne Boşanmak’ adlı belgeselin Beyoğlu’ndaki bir sinema salonunda gerçekleşen özel gösterimine gitti. Ergüder, yönettiği söyleşide hem anlattı hem de ağladı.

Canan Ergüder: İlk Aklıma Gelen Ölmek İstemediğimdi

Canan Ergüder Gözyaşlarına Hakim Olamadı

44 yaşındaki oyuncu, “Lütfen beni anlayışla karşılayın. Belgeseli seyrederken çok etkilendim bu durumu normalmiş gibi anlatamam, gözyaşlarıma hakim olamıyorum.” dedi.

Canan Ergüder, daha sonra “Arkadaşımla gurur duyuyorum avukat İpek Bozkurt liseden arkadaşım filmdeki avukatlardan birtanesi. Böyle bir filme ihtiyaç vardı. Kadına şiddete karşı güzel temsil eden bir belgesel olmuş hepsiyle gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Gösterimden elde edilen tüm gelirler, ‘Kadın Cinayetlerini Durduracağı Platformu’na aktarılacak.

Canan Ergüder kimdir?

Kanseri Yendi!

Öte yandan geçtiğimiz nisan ayında meme kanserine yakalandığını açıklayan Canan Ergüder, kemoterapinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Ergüder, Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan ‘Oğlum’ adlı diziyle ekranlara dönmüştü.

Kemoterapi yüzünden saçlarını kaybeden ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda o anlarda yaşadığı travmatik deneyim hakkında konuşmuş ve şunları demişti;

“Saçlarımı kaybedene kadar kendimi bu kadar saçlarım üzerinden tanımladığımı bilmiyordum.” diyen Canan Ergüder, “İlk peruk deneyimimde, kafaya yapıştırılan modellerden aldım. Kafama yaklaştıkları an nefes alamıyor gibi hissettim. Neredeyse bir panik atak yaşadım. Kel halimi hiç görmedim zaten.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler