Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 129. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan'ı Vuruyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 129. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan’ı Vuruyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 128. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, Mehmet’in aslında Hakan Gümüşoğlu olduğunu öğrendikten sonra ona kendisinden uzak durmasını istiyor. Hakan, tutuklanıyor. Ancak savcıyı müsteşar arayıp gönderdiği nüfus örnekleriyle aranan kişinin o değil tamamen isim benzerliği olduğunu açıklıyor. Hakan, serbest kalıyor. Ama Züleyha, onunla ortaklığını da bitirmek istiyor. Onu adamlarına yakalatıp elini kolunu bağlatıyor. Karşısına çıkıp silah çekiyor ve ortaklığını bitireceğine dair evrakı imzalamasını istiyor. Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Hakan’ı vuruyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Hakan’ı Vuruyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm 1. fragmanında; Züleyha Hakan’a, Demir’i neden öldürdüğünü soruyor. Oda, onu kendisinin öldürmediğini söylüyor. Kendisinin ona zarar vermek gibi bir niyetinin olmadığını, zaten ona aşık olduğunu söylüyor. Züleyha’nın konağına icra memurları geliyor. Ondan konağı boşaltmasını istiyor. Betül ile Çolak ağa, Züleyha’ya nasıl bir tuzak kurdu? Hakan evrakı imzalamayınca Züleyha, tetiği çekiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1504568158123958274

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 128. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, gazetedeki haberi okuduktan sonra beyninden vurulmuşa dönüyor. O sırada Züleyha’yı almak için Hakan geliyor. Züleyha, onun eline gazeteyi verip hemen konağını da kendisinin hayatını da terk etmesini istiyor. Hakan, ona gerçekleri anlatamıyor. Züleyha, çalışanlarını toplayıp onlara Mehmet Kara isimli kişinin kendisini kandırdığını ve onun tuzağına düştüğü için üzgün olduğuna dair açıklama yapıyor.

Hatta, tarlalarda çalışan işçilerinde yanına gidip onlara durumu anlatıyor. Başkalarından duyduklarına itibar etmemelerini istiyor. Züleyha, Hakan hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Hakan tutuklanıyor. Onun tutuklandığını öğrenen müsteşar savcıyı arayıp, onu nezarete atmalarını ve onun aranan kişi değil isim benzerliği olduğu bilgisini veriyor.

Savcı, gelen belgelerle birlikte bir açıklama yapıyor ve bu yanlış anlaşılma için Hakan’dan herkesin içinde özür diliyor. Hakan da açıklama yapıyor. Züleyha, uzaktan o açıklamaları izliyor. Yine de onun Mehmet Kara ismiyle karşısına çıkmasını hazmedemiyor. Fikret, Hakan’la konuşmaya gidiyor ve onun devlete çalışıp çalışmadığını soruyor.

Hakan ona bir cevap veremiyor. Hemen müsteşarın yanına gidip, gerçek kimliğinin açık edilmesini istiyor. O ise, bunun hemen olamayacağını açıklıyor. Abdulkadir, çarşıda Betül’ü görüyor. Onun yanına gidip 24 saat onu düşündüğünü birlikte olmak istediğini, birlikte baş başa bir iki gün geçirmek istediğini söylüyor.

Betül de kabul ediyor ve çolak ağayı arayıp Ankara’ya bir dava için acil gitmesi gerektiği yalanını söylüyor. İkili iki gün birlikte oluyor. Dönüşte, Betül’ün Abdulkadir’in arabasından inerken görenler oluyor. Ortaklığı bitirmek istemeyen Hakan’ı, aldıran Züleyha onun karşısına geçip silah çekiyor. Bir çanta dolusu para verip ondan ortaklığı bitireceğine dair belge imzalamasını istiyor.

Bir Zamanlar Çukurova 128. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan’la Ortaklığını Bitirmek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler