Ana SayfaDizilerMahkum 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Gerçekleri Hatırlamaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Gerçekleri Hatırlamaya Başlıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Mahkum, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat, hapse düşmeden önce Barış’ın Savaş’ın yerine geçtiğini anlıyor. Onun parmak izini değiştirdiğini öğreniyor ve onu kıskıvrak yakalıyor. Ancak Barış, onun gözü önünde parmaklarını yakıyor. Cemre, Fırat’ın masum olduğuna inanıyor ve onun avukatlığını üstleniyor. Mahkum 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, gerçekleri hatırlamaya başlıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fırat Gerçekleri Hatırlamaya Başlıyor!

Mahkum 3. bölüm 1. fragmanında; Fırat, hapishanede her yeri dağıtıp karısını ve kızını öldürmüş olmasının zannedildiğinin acısını yaşıyor. Cemre’ye karısını kendisinin öldürdüğünü söylüyor. Ona inanmaya çalıştığını anlayan Cemre, Fırat’a karısını öldürdüğü bıçağın sapının ne renk olduğunu soruyor. Cemre, görüntüleri inceledikten sonra Fırat’ın solak olduğunu ve görüntülerdeki kişinin solak gibi davrandığını anlıyor. Bunu savcıya aktarıyor.

İşte Mahkum 3. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Beş ay öncesinde Barış, Savaş’ın yerine geçiyor. Fırat, Savaş’ın son nefesinde söylediği sözlerle kardeşinin onu öldürdüğünü ve yerine geçtiğinden emin oluyor. DNA testi yaptırıyor ve ikiz oldukları için testler uyuşuyor.

Fırat, parmak izi analizi yaptırmak istiyor. Barış, parmak izini veriyor. Adli tıp doktoru, parmak izi analizi sonucunun ölen kişiyle uyuşmadığını rapor ediyor. Barış, sonucu değiştirip adli tıp doktorunu da yardımcısına trafik kazası görüntüsü verip öldürtüyor.

Barış, eve gittiğinde annesi onu tanıyor. Ona, abisi gibi gözlük takmaya mı heveslendiğini soruyor. Herkes onun Savaş olduğunu söylese de o, oğlunu tanıdığını ve onun Barış olduğunu söylüyor. Savaş’ı babası yanına çağırıyor ve kardeşinin ölüp ölmediğinden emin olup olmadığını soruyor.

Oda öldüğünü söylüyor. Barış, babasından kendisine çürük elma olduğunu ve ölmesinin iyi olduğunu söylemesine çok içerliyor. Çocukluğundan beri istenmeyen ve aşağılanan çocuk olduğu için Barış, gidip Savaş’ın mezarında onunla dertleşiyor. Büge, Barış’ın elinden kurtulmak için onun cebinden kasanın anahtarını alıyor.

Oğluyla birlikte yurt dışına kaçmak için hava alanına gidip uçağa biniyor. Barış, Büge’nin kaçtığını öğreniyor ve son anda onu uçaktan geri indirmeyi başarıyor. Fırat, Hacı’nın adamları tarafından öldüresiye dayak yiyor. Barış, cezaevi müdürünü arayıp onun zarar görmemesini istiyor. Cemre, Fırat’ın avukatlığını aldıktan sonra onun dosyasını inceliyor.

Görüntüleri, vakfın gecesinde bakmak durumunda kalıyor. Cemre, izlediği görüntülerde Fırat’ın cinayeti işleyip valizle evden çıktığını görüp şok oluyor. Barış da, arkasından onun nasıl şok olduğunu büyük bir zevkle izliyor.

Mahkum 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Barış’ın Kardeşinin Yerine Geçtiğini Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler