Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz Ahu Yağtu Davasında Yeni Gelişme

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Ahu Yağtu Davasında Yeni Gelişme

2013 senesinde boşanan Cem Yılmaz, nafakasını TL olarak ödemek istediği gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Cem Yılmaz Ağu Yağtu davasında yeni gelişme yaşandı. İşte detaylar;

Atılan Mesaj Ortalığı Fena Karıştırdı!…

Cem Yılmaz’la Ahu Yağtu’yu da Cansu Dere tanıştırmıştı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 2012 yılının Mart ayında 2 aylık hamileyken evlendiği Ahu Yağtu’dan, 31 Aralık 2013’te tek celsede boşanması sonrasında şok iddialar ortaya atılmıştı. Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu çiftinin boşanmasının en büyük nedenlerinden biri olarak Cansu Dere gösterilmişti. Cem Yılmaz, bir dargın bir barışık da olsa 7 yıl süresince aşk yaşadığı Cansu Dere’yi bir türlü unutamadığı iddia edilmişti. Ahu Yağtu’nun, Cansu Dere’nin Yılmaz’a attığı bir mesajı yakaladığı iddiası yıllar önce ortalığı fena karıştırmıştı. Cem Yılmaz da Cansu Dere ile görüştüğünü itiraf edince çift boşanma kararı almıştı.

Cansu Dere kimdir?

Cem Yılmaz kimdir?

Nafakayı TL ile Ödemek İstiyor

Cem Yılmaz, 9 yaşındaki oğlu Kemal için ayda 10.000 ABD Doları, Ahu Yağtu’ya ise 500 bin ABD Doları tazminat ödedi. Oğlu için sekiz yıl boyunca 10.000 dolar ödeyen Yılmaz, nafaka indirimi için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu’ya nafaka ödemesini ABD doları yerine Türk Lirası olarak yapmayı umarak dava açtı. Cem Yılmaz, 10.000 ABD dolarından 40.000 liraya kadar nafaka istedi.

Cem Yılmaz Hakkında Bomba İddia…

Cem Yılmaz Ahu Yağtu Davasında Yeni Gelişme

Komedyen Cem Yılmaz, eski eşi oğlu Kemal’in annesi Ahu Yağtu’ya nafaka indirimi için dava açtı. İstanbul 11. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya davacı Cem Yılmaz ve davalı Ahu Yağtu katılmazken, her iki tarafı da avukatları temsil etti. Basın mensuplarının gizli duruşmalara katılmasına izin verilmedi.

Mahkeme, davacıların avukatlarının tapu sicili vergi kayıtları ve tanık ifadelerine karşı beyanda bulunmaları için davayı erteledi.

Ahu Yağtu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler