Ana SayfaÜnlülerDJ Ayça Kumsal çok sorulan soruları yanıtladı!

İlgili Postlar

DJ Ayça Kumsal çok sorulan soruları yanıtladı!

Ayça Kumsal ve gazeteci ve aynı zamanda radyocu Aslan Sayım ile iddialı bir röportajda yer aldı. Dikkat çeken fenomenlerden birisi olan Ayça kumsal aynı zamanda kendinden söz ettiren bir DJ olarak biliniyor.  Aslan Sayım, Ayça Kumsal’a herkesin çok merak ettiği soruları sordu. DJ Ayça Kumsal çok sorulan soruları yanıtladı!

-Merhaba nasılsın? Pandemi sürecini nasıl geçiriyorsun?

Ayça Kumsal: Teşekkür ederim, iyiyim. Bir şarkı aldım onunla uğraşmaktayım, onun dışında herkes gibi bu süreç uzun ve sıkıcı…

-Müziğe olan ilginiz ne zaman başladı?

Ayça Kumsal’ın müziğe olan ilgisi çok merak edilen sorulardan birisi olmakla birlikte sevilen fenomenin müziğe ilgisi çocukluktan beri var.

Ayça Kumsal:  Ortaokulda ailem hobi olarak ilgilenmem için çello ve de gitar kursuna göndermişti. Bu lisede de devam etti. Lise bittikten sonra ise vokallik yapmaya başladım. Daha sonra DJ’lik teklifi geldi ve Pro DJ Antalya’da eğitim aldım,  sonra ise sahne almaya başladık.

-Türkiye’de DJ olarak rakibin çok peki ya seni onlardan ayıran özellik nedir?

Genç DJ kaliteli kostümler ile sahneye çıkmayı tercih ediyor…

Ayça Kumsal:  Prodüktör DJ’lerden beğendiğim 2-3 isim var onun dışında beğendiğim bir DJ yok. Çoğu DJ değil bu yüzden de kimseyi rakip olarak görmüyorum ve kaliteli kostümler tercih ediyorum. Bununla birlikte güzel müzikler hazırlıyorum ve iyi bir sahnem var. Beni ayıran en güzel şey bu olmalı.

Başarılı DJ müzikteki yeteneği kadar belalı sevgilisi ile de çok konuşulmuştu.

-Belalı sevgilin ile gündeme gelmiştin. Evin paramparça olmuştu. Bu durum hala devam ediyor mu?

Ayça Kumsal: Mahkeme süreci devam ediyor fakat kurtuldum diyemem.  Hala bir şekilde mesaj atıp rahatsız ediyor.

Kuaför masrafları 15-20 bin!

-Her gün kuaför masrafların ile dikkat çekiyorsun. Aylık kuaför masrafın ne kadar?

Ayça Kumsal: Bunu hesaplamamız imkansız sanırım ciddi rakamlar gidiyor buna eminim. 15-20 bin arası değişiyordur diye tahmin ediyorum. Sadece kaynağım 8 bin belki daha fazla ama daha az değildir…

-Otokontrollü müsünüz yoksa hatalar yapar mısınız?

Ayça Kumsal: Oto kontrollüyümdür ama çok hata da yaparım. Duygularımla hareket ettiğimde ise çok daha fazla hata yapıyorum. Bunu da dengelemeyi öğrendim sayılır. Artık her şeye mantıksal baktığım için ise daha az yanlış yapıyorum ve kendimi dengede tutabiliyorum.

DJ Ayça Kumsal çok sorulan soruları yanıtladı!

-En sevdiğiniz sesler kimler? En çok kimleri beğeniyorsunuz?

Ayça Kumsal: Beğendiğim Türk ve yabancı birçok isim var ama ses dersek Imany aşığıyım. Imany’i herkes bilmez o ayrı ama gerçekten aklıma gelmiyor. Hepimizin bildiği isimlerdir.

-Size yapılan ne gibi yanlışı affetmezsiniz?

Ayça Kumsal: İnsani duyguları olmayan hastalıklı ve yalan olan hiçbir şeyi affetmem.

-Hiç ahlaksız teklif aldınız mı?

Ayça Kumsal: Evet, sosyal medya hesaplarımdan neredeyse her gün değişik teklifler alıyorum. Cesur fotoğraflarım olduğu için insanlarda algı değişimi olabiliyor artık şaşırmıyorum ve bu duruma alıştım.

-Özel gecelerde sahne alıyor musunuz?
Ayça Kumsal: Evet tabii ki alıyorum. Normal sahnelerin dışında özel partilerde de oluyorum. Tabii en önemli unsur güvenliğim sağlandığı taktirde gidiyorum. Kişiye göre özel parti algısı da yanlış anlaşılmasın lütfen, birçok şarkıcı ve DJ böyle gecelerde yer alıyor.
-Özel gece diye gittiğiniz ortamda yatak odası konsepti ile karşılaştınız. Burada müzik yapmanızı isteseler ne olurdu sinirlenip kabul etmez miydiniz?
Ayça Kumsal: 6 yıldır bu yapıyorum ve hayır sinirlenmem. Profesyonel bir Dj’im ve ben özel bir parti olduğu zaman müziğimi yapar ve giderim. Konsept beni ilgilendirmez, işimi yaparım. Sadece bu onların partisi ama özel performansım normal bütçeden farklı olduğu için pahalıya patlar…

“10 bin dolar isterdim.”

– Peki ya bunun bedeli ne olur?
Ayça Kumsal: Yatak odasında hiç set-up kurulmadı bu zamana kadar ama onun için 10 bin dolar isterdim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler