Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen konser öncesi kampa girmeye karar verdi!

İlgili Postlar

Gülben Ergen konser öncesi kampa girmeye karar verdi!

Yaz boyunca yoğun bir konser programına sahip olan Gülben Ergen son konserini 17 Eylül Cuma akşamı Paraf Kuruçeşme Arena’da vererek sezonu kapatacak. Gülben Ergen konser öncesi kampa girmeye karar verdi! Yaz sezonunun son konserini vermeye hazırlanan ünlü sanatçı konser öncesi kampa girmeye karar verdi.

17 Eylül Cuma akşamı yaz sezonunun son konserini vermeye hazırlanan Gülben Ergen konser öncesi ruhsal ve bedensel arınma için beslenme kampına girdi.  Ünlü sanatçı 10 günlük vegan diyeti  yapmaya başlayacak ve hiçbir şekilde hayvansal gıda tüketmeyecek.  Bedensel arınmanın yanında bedensel arınma da sağlamak isteyen Gülben Ergen’in vegan beslenme listesinin başında gelen yiyecekler şunlar: Badem, Hurma, Şekersiz Limonata, kinoa, tüm yeşillikler, mercimek ve chia tohumundan oluşuyor.  Gülben Ergen konser öncesi kampa girmeye karar verdi.

Dev kadro!

17 Eylül Cuma akşamı Paraf Kuruçeşme Arena’da yaz sezonunun son konserini vermeye hazırlanan Ergen 20 kişilik dev orkestrasıyla sahne alacak! 20 kişilik dev orkestrasıyla unutulmaz bir konser yapmaya hazırlanan Gülben Ergen konser öncesi beslenme kampına girmeye karar verdi.

Gülben Ergen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler