Ana SayfaDizilerİbrahim Çelikkol Yangınların Arasında Görüntülendi!

İlgili Postlar

İbrahim Çelikkol Yangınların Arasında Görüntülendi!

İbrahim Çelikkol Yangınların Arasında!

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982 İzmit doğumlu oyuncu ve manken olan oyuncu son zamanlarda “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinde rol alan ve kendinden sıkça söz ettiren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’da yangınla mücadelede yer alan ünlülerden birisi arasına girdi. Son zamanlarda Türkiye’de meydana gelen ve büyük hasarlara sebep olan yangınla mücadele çalışmalarında halkın yanı sıra ünlülerden de birçok destek geldi.

 

Ünlü oyuncu yangına ön safta müdahale ediyor - Olay Gazetesi Bursa

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile yangının termik santrale çok yaklaştığını belirtti. Belediye başkanının termik santral açıklaması ile ünlü oyuncu Bodrum-Milas’taki yangın söndürme çalışmalarında yer alarak ciddi ve tehlikeli boyutlara ulaşan yangının Ören’deki termik santrale ulaşmaması için büyük bir çaba gösterdi. İbrahim Çelikkol’un yangınla mücadele görüntüleri kısa sürede internette en çok aranan görüntüler haline geldi.

İbrahim Çelikkol - Wikipedia

İbrahim Çelikkol Yangınla Mücadele İçin Alevlerin Arasına Girdi!

Ünlü oyuncunun dev yangın söndürme hortumu ile alevlerin arasına girdiği görüntüler gündem oldu. Çelikkol bu görüntüleri ile birçok kişiden destek ve övgü mesajı alarak en çok konuşulan ünlüler arasına girdi. İbrahim Çelikkol bu görüntüleri ile Twitter gündeminde TT olarak birinci sıraya yerleşti. İbrahim Çelikkol’un yangınla mücadelesi birçok kişiyi duygulandırırken aynı zaman da gururlandırdı.

İbrahim Çelikkol hortumla alevlerin içinde! – Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri, Turktime Haber PortalıYorumlar | İbrahim Çelikkol orman yangınına ön saflarda müdahale ediyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler