Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın "Teyzemin Evini Döşemesi Bizden"

İlgili Postlar

Demet Akalın “Teyzemin Evini Döşemesi Bizden”

Demet Akalın yangında evi hasar gören bir kişiye ulaştığını ve yardımda bulunacağını duyurdu. Akalın konuyla ilgili “Evini döşemesi, yatağı bizden… En yakın zamanda dernek kuracağım. Çok yardım geliyor.” ifadelerini kullandı. Detaylar haberimizin devamında…

Evini Döşemesi Bizden

Ülkemizde devam eden söndürme çalışmaları devam ederken bir çok ünlü isim yangın mağdurlarına yardım edeceğini duyurdu. Demet Akalın’da yardımda bulunacağını açıklayan isimlerden. Akalın yangında evi zarar gördüğü için dışarıda yatmak zorunda olan yaşlı bir kişiye yardım edeceğini sosyal medya hesabından duyurdu. Akalın yardım edeceği kişiyi sosyal medya hesabından paylaşarak;

“Teyzemi buldum. Evini döşemesi, yatağı bizden… ” ifadelerini kullandı. En yakın zamanda yardım derneği kuracağını da belirten Akalın, “Çok yardım geliyor. Haluk (Levent) nasıl kurdu acaba? Şu dünyada işe yaradığını hissetmek…” ifadelerini kullandı.

Demet Akalın’dan Sesini Kaybeden Tüdanya’ya Destek!

Akalın Gözyaşlarını Tutamadı

Akalın sosyal medya hesabından yangın bölgesine yardım göndereceğini şu cümlelerle duyurdu; “Soğuk su depolu kamyon bulmaya çalışıyorum. Birkaç yere telefon açtım ama… Sağ olsun Emrullah’la ben de 20-25 bin TL’lik malzeme alıyoruz. Köpek maması, yanmaz ayakkabı, pil birkaç bir şey daha… Yarın kamyonumuz Bodrum’a yola çıkacak…”

Yayınladığı videonun ardından ise şu açıklamayı yayınladı;

“Yarın 17.00’de tırımız Bodrum’a yola çıkıyor. Sadece ‘Yapalım mı?’ diyerek, 1 saatte 250 bin liralık ihtiyaç listesi aldık, kamyonu tıra çevirdik. Allah gönülden yardım eden herkesten razı olsun. Memleket bizim… Ben bizi takip edenler adına 25 bin liralık yangın tulumları aldım.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler