Ana SayfaDizilerFi 4. Bölüm Ne Zaman? Yeni Bölüm PuHu TV'de Yayınlandı Mı?

İlgili Postlar

Fi 4. Bölüm Ne Zaman? Yeni Bölüm PuHu TV’de Yayınlandı Mı?

PuHu TV’de yayınlanmaya başlayan Fi dizisinin İlk üç bölümü yayınlandı. Özellikle final sahnelerinde Duru ile Can Manay arasında yaşanan yakınlaşmalar, yeni bölümler için daha fazla heyecan yaratırken dördüncü bölümün ne zaman yayınlanacağı ve ne zaman izlenebilir durumda olacağı da merak edilmeye başlandı.

İlk Bölümler Çok Sevildi

31 Mart 2017 tarihinde ilk bölümleri ile yayınlanmaya başlayan ve 3 bölümü arka arkaya yayınlanarak izleyicilere sunulan dizide, yeni bölümler için şu ana kadar takvim paylaşılmadı. Özellikle yeni bölümlerinin yayınlanması noktasında diziyi sevenler açıklama beklerken yapım ekibi tarafından şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. Üstelik 4. bölümün yayınlanmasının yanı sıra Fi 4. bölüm fragmanın da yayınlanmamış olması bu konuda soru işaretleri yarattı.

Fi 4. Bölüm İçin Mesaj Var!

Dördüncü bölüm için en önemli açıklama Serenay Sarıkaya’dan geldi. 1 Nisan tarihinde Twitter hesabı üzerinden paylaştığı yeni mesajda yayınlanacak yeni bölüme dair bilgiler veren Serenay Sarıkaya, “Şimdi nasıl biri bir ay bekleyeceğiz ya” diyerek yeni bölümün 1 ay sonra yayınlanabileceğinin ilk sinyallerini verdi. Bu mesajın yayınlanmasının ardından kısa süre içerisinde yüksek beğenme ve paylaşım alan Serenay Sarıkaya, yaptığı açıklama ile birlikte dizi hakkında oldukça önemli bilgiler sundu.

İlk 3 bölüm itibariyle özellikle karakterlerin tanınması ve dizinin konusu net bir şekilde öğrenilmesi sağlanırken Can Manay’ın Duru ile tanışması ve yakınlaşmaya başlaması dizideki hikayenin de daha net bir şekilde gelişeceği gösterdi. Özellikle dördüncü bölümü itibariyle dizide çok farklı bir hikaye örgüsünün gelişmesi beklenirken, iki ismin bir araya geldiği sahneler sonrasında dizinin üçüncü bölümü itibariyle final yapmış olması oldukça dikkat çekti.

Bugüne kadar diziyi izleyen kişilerin büyük bir bölümü böylesine iddialı bir yapıma şahit olmaktan dolayı mutlu olurken, kısa süre içerisinde beş milyon izlenmeyi aşan dizi, online diziler için yeni bir dönem başlattı. Öyle ki dizinin PuHu TV’den yayınlanacağı belirtildikten sonra pek çok otorite tarafından olumsuz değerlendirmeler yapılmıştı. Dizinin internet üzerinden çok fazla izlenmeyeceği ve bu nedenle başarısız olacağı da en çok konuşulan konular arasında yer almıştı. Fakat ilk 3 bölüm itibari ile dizi bu alanda ne kadar başarılı olacağını net bir şekilde kanıtladı.

Mehmet Günsür Kimdir?

Ozan Güven Kimdir?

Özge Özpirinçci Kimdir?

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Berrak Tüzünataç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler