Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada'yı İşten Kovuyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada’yı İşten Kovuyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Bora Ada’nın evinde Rüzgar’ı bornozla görüyor. Ada, Bora’nın peşinden gidip onun Tuğçe’yle kavga ettiğini kendisiyle konuşmaya geldiğini ikna ediyor. Celal, Ada ile Rüzgar’ın iş yerini bulup geliyor. Ada, Celal’i karşısında görünce şok oluyor. Baht Oyunu 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Bora, Ada’yı işten kovuyor.

Salı Dizileri 2020

Bora Ada’yı İşten Kovuyor!

Baht Oyunu 7. bölüm 1. fragmanında; Ada, Selin’in beyaz evlilik yaptığı yalanını Bora’ya söylüyor. Ali’nin Selin’den hoşlanmasından sonra Bora, bu yalanı saklamak istemiyor. Her şeyi Ali’nin bilmesini istiyor. Ada, yalanında boğuluyor ve gerçekleri Bora’ya bir türlü anlatamıyor. Bora, Ada’nın şirketle ilişiğini kesiyor.

İşte Baht Oyunu 7. bölüm 1. fragmanı…

BAHT OYUNU 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bora, yazının Ada’ya ait olduğunu öğrendikten sonra ondan özür dilemek için evine gidiyor. Ada’yla konuşurken Rüzgar bornozla içeriden çıkıyor. Bora, Rüzgar’ı Ada’nın evinde görünce onların aralarında bir şey olduğunu düşünüp hemen orayı terk ediyor.

Ada, Bora’nın peşinden gidip Rüzgar’ın Tuğçe’yle kavga ettiğini çok sarhoş bir şekilde kendisiyle konuşmaya geldiği yalanını uyduruyor. Bora, Ada’ya inanıyor. İkili birbirinden hoşlanmaya başlıyor ama bir türlü itiraf edemiyorlar.

Ada, bu olaydan sonra Bora’ya Rüzgar’la olan beyaz evliliğini anlatmaya karar veriyor. Bora, çok ses getirecek bir dolandırıcının izini buluyor. Onun haberini yapmak için önce sevgili olarak Tuğçe’yle kadının oteline gitmek istiyor.

Daha sonra Ada’nın şirketi için yaptığı fedakarlıktan ötürü onunla gitmeye karar veriyor. Tuğçe’de, Rüzgar’la birlikte gidiyor. Çiftleri birbirine aşık edeceğini vaat eden kadın seanslara başlıyor.

Otelde seanslar düzenliyor. Dans aktivitesinde Ada ile Bora’nın performansı Tuğçe ile Rüzgar’ı kıskandırıyor. Ada’nın yazısı Tuğçe’nin ismiyle tıklanma rekorları kırıyor. Celal, bu durumu Tuğçe’nin nereden bildiğini araştırmaya başlıyor.

Ada ile Rüzgar’ı da evinde kontrole gidiyor. Rüzgar’ı evinden kovmaya çalıştığı sırada Ada’nın kapısı çalıyor. Celal, ikisini bir arada görünce onların beyaz evilik yaptığından şüphelenmiyor.

Bora, dolandırıcı kadını tutuklattırıyor ve ekip şirkete geri dönüyor. Celal, yine şirkete geliyor ve Ada’yla karşılaşıyor. Ada, Celal’i karşısında görünce donup kalıyor.

Baht Oyunu 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada’yı Kampa Götürmesiyle Ortalık…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler