Ana SayfaDizilerAda Masalı 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Haziran Adadan Gidecek Mi?

İlgili Postlar

Ada Masalı 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Haziran Adadan Gidecek Mi?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Ada Masalı, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İdil, Haziran’ın organizasyonunu baltalamak için elinden geleni yapıyor. Ama başaramıyor. Eylül’ün nişanı tam istedikleri gibi oluyor. İdil, Hakan ile Haziran’ın aralarında ne olduğunu bulmaya çalışıyor. Haziran, annesinin evi satacağını öğrenip kahroluyor. Poyraz, onu teselli ediyor. Ada Masalı 4. bölüm ön izleme yayınlandı. Haziran, adadan gidecek mi?

Salı Dizileri 2020

Haziran Adadan Gidecek Mi?

Ada Masalı 4. bölüm ön izlemesinde; Haziran, çok güzel bir iş teklifi alıyor. Eğer o iş teklifini kabul ederse, maddi yönden hiç bir sıkıntısı kalmıyor. Ancak, adadan gitmek istemiyor. En azından Poyraz’ın ‘gitme’ demesini bekliyor. Poyraz’da, Haziran’ın adadan kesin gideceğini düşünüyor.

İşte Ada Masalı 4. bölüm ön izlemesi…

ADA MASALI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Oteldeki nişan organizasyonu için sadece iki günü kalan Haziran, Eylül’ün istediği çiçekleri almak için yola çıkıyor. Yolda İdil’i görüş çiçekçinin yerini soruyor. İdil, o gitmeden çiçekçiye gidip tüm çiçekleri alıyor.

Haziran, durumu öğrenince bunu İdil’in özellikle yaptığını düşünüyor ve olanları Poyraz’a anlatıyor. Poyraz, İdil’i arayıp konuşuyor. İdil, çiçekleri Haziran’a vereceğini söylüyor. Ama Haziran gelmeden tüm çiçeklerin üzerine çamaşır suyu sıkıp solduruyor.

Haziran’ın üzüldüğünü gören Poyraz onu, bildiği bir çiçek serasına götürüyor. İkili orada sabaha kadar kalıp tüm buketleri kendi elleriyle yapıyor. İdil, Haziran ile Poyraz’ın sabaha kadar serada birlikte kalacaklarını öğrenip kıskançlıktan deliye dönüyor.

Eylül ile Adar, kavga ediyor. Nişana iki gün kala araları bozuluyor. Haziran, Eylül’ü ikna ediyor. Ama Adar, Eylül’ü affetmiyor. Eylül, valizini toplayıp adadan ayrılacağı sırada Adar, gelip ondan özür diliyor.

Nişan günü geliyor. Haziran, Poyraz’ı takım elbiseyle görünce çok şaşırıyor. Nişan, eksiksiz bir şekilde yapılıyor. Hakan ile Haziran, orada tartışırken İdil onları görüyor.

Hemen Hakan’ın yanına gidip, Haziran’la bir işler çevirdiklerini Poyraz’ı zor durumda bırakacaklarını anladığını ve bunun ne olduğunu bulacağını söylüyor. Haziran, annesinin evi satmaya çalıştığını öğreniyor. O ağlarken Poyraz yanına gidiyor ve onu teselli etmeye çalışıyor.

Ada Masalı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İdil Hakan’la Haziran’ın Sırrının Peşine…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler