Ana SayfaÜnlülerÜnlü İsimler İsrail'i Kınadı

İlgili Postlar

Ünlü İsimler İsrail’i Kınadı

İsrail’in dün gece Gazze’ye düzenlediği saldırılarda 24 kişi hayatını kaybetti ve 103 kişi yaralandı. Bunun yanı sıra İsrail polisinin, Mescid-i Aksa’daki cemaate akşam namazından sonra bir kez daha gerçekleştirdiği saldırıda 281 Filistinli yaralandı. Ünlü isimler yaşanan bu katliama sessiz kalmadı. İşte ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar;

TARKAN

Üzüntüyle izlediğim bu görüntüler insanlık adına çok utanç verici ve bir ‘insanlık ayıbı’ gerçekten. Filistin halkına uygulanan zulmü esefle kınıyorum.

HAZAL KAYA

Dini, dili, ırkı yok… Bunun adı ‘saf kötülük’… Kötülüğünüzde boğulun! İnsanlık suçu işliyorsunuz.

ALİŞAN

Kudüs’te, ağlayan çocuklar, evlerinden zorla kovulmak istenenler… Buna ses çıkarmayan, İsrail’e ‘Gık’ diyemeyen dünya ve özellikle Arap Müslümanlar… Sizin Allah’ınız ‘Zulüm yapana çıt çıkarmayın’ mı diyor? Sizin kitabınız ‘Ne halleri varsa görsünler’ mi diyor? Sizin Müslümanlığınız bu mu?

BERGÜZAR KOREL

Filistin’de tüm dünyanın gözleri önünde bir katliam yaşanıyor. Çocuklar, siviller öldürülüyor! Yaşananlar insanlık suçudur. Bu zulme sessiz kalma!

ERKAN AVCI

Zulm edenin cinsi, cibilliyeti ne ve kim olursa olsun! Bu yangını çıkartıp, sevinenlerin! Bu ateş iki cihanda da yakalarını bırakmasın!

DOĞA RUTKAY KAMAL

Dini, dili, ırkı yok kötülüğünüzün! İşlediğiniz insanlık suçunu lanetliyorum! İnsanlık adına yaşattıklarınızın elbet hesabını ödeyeceksiniz! Evlatlara ettiğiniz zulümü lanetliyorum! Bu insanlık suçudur! Saf kötülüğün suçudur!

MURAT ŞEKER

İsrail’de yaşanan dinci faşist saldırılar laikliğin tüm dünya toplumları için su kadar önemli bir ihtiyaç olduğunu gösterdi bir kez daha. Din ve vicdan hürriyeti olmadan mutluluk ve huzur mümkün değil. Yakarak, yıkarak ancak nefreti körüklersiniz. Kendinden utanmalısın İsrail…

SİNAN AKÇIL

Bu zulümü bitirmek için kılını kıpırdatmayan insan değildir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler