Ana SayfaDünyaJennifer Lopez ile Ben Affleck Barıştı!

İlgili Postlar

Jennifer Lopez ile Ben Affleck Barıştı!

Jennifer Lopez geçtiğimiz ay nişanlısı Alex Rodriguez ile yollarını ayırmıştı. Lopez yüzüğü atmasının ardından eski sevgilisi Ben Affleck ile yeniden aşk yaşamaya başladı. İkili birlikte gittikleri Montana tatili dönüşü görüntülendiler. Detaylar haberimizin devamında…

Birlikte Tatile Gittiler

Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez çifti geçtiğimiz ay ilişkilerini noktaladıklarını duyurmuştu. Lopez Rodriguez’den ayrılmasının ardından 2002 yılında birlikte olduğu Ben Affleck ile tekrardan aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı. Konuya ilişkin açıklamaya yapmayan ikilinin birlikte tatile gittikleri ortaya çıktı.

Çift ilişki yaşadıkları dönemde ‘Bennifer’ olarak anılıyorlardı. 17 yılın ardından tekrar aşk yaşamaya başlayan ikili birlikte Montana’da tatil yaptılar. İki çocuk annesi Lopez ve Affleck, birkaç günlük kaçamak sonrası Los Angeles’e geri döndü.

Geçtiğimiz gün otomobillerinde objektiflere takılan ikiliden Ben Affleck’in şoför koltuğunda, Jennifer Lopez’in de onun hemen yanında oturduğu görüldü. İkili daha öncesinde ise Jennifer Lopez’in Kaliforniya’daki evinin önünde görüntülenmişti.

İhanet İddiaları

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, “The Interest” film setinde ilk kez tanışmıştı fakat o dönemde Lopez Chris Judd ile evliydi. Lopez, Judd’dan boşanmasının ardından Affleck ile dillere destan bir aşka yelken açmıştı. İkili, ardından nişanlanarak, evlilik yoluna girmişlerdi. Affleck, o dönem Lopez’in albümünün en ünlü şarkısı ‘Jenny from the Block’ın klibinde bile rol almıştı.

Mutlu bir birlikteliği olan çift Jennifer Lopez’e 2.5 milyon dolarlık pembe elmas bir nişan yüzüğü takan Affleck’in yüzüğü olmadan kulüplerde eğlendiği öne sürülmüştü. Ünlü aktörün film çekimi için gittiği Kanada’da bir kulüpte kadınlarla birlikte olduğu da iddia edilmişti.

İkili, Affleck hakkında çıkan bu dedikoduların ardından evliliği ertelemişlerdi. Ardından 2004 yılında ise yollarını ayırmışlar ve Ben Affleck kısa bir süre sonra Jennifer Garner ile evlenmişti. Jennifer Lopez’in ise hayatına eski arkadaşı olan ünlü şarkıcı Marc Anthony girmişti.

Bazı Şeyleri Çözmeye Çalışıyoruz

Haklarında çıkan ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez, geçen ay, “Bazı şeyleri çözmeye çalışıyoruz” açıklaması yapmıştı. İkili, ardından da Dominik Cumhuriyeti’nde tatil yaparken görüntülenmiş ve söylentileri çürütmüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler