Ana SayfaDizilerBaraj 39. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Tarık Konuşmasın Diye Bahar'ı Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Baraj 39. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Tarık Konuşmasın Diye Bahar’ı Öldürüyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 39. final bölümüyle 11 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Zahra, Halil’i öldürenin Tarık olduğunu Nehir ile Nazım’a söyler. Tarık, Zahra’yı kandırmayı başarır. Zahra gidip, söylediklerinin doğru olmadığını söyler. Nazım, Bahar’ın Nehir’i, Tarık’la evlenmeye zorladığını anlar. Demir, Bahar’ı bıçaklar. Baraj 39. bölüm final fragmanı yayınlandı. Tarık, konuşmasın diye Bahar’ı öldürüyor mu?

Salı Dizileri 2020

Tarık Konuşmasın Diye Bahar’ı Öldürüyor Mu?

Baraj 39. bölüm final fragmanında; Bahar’ın bıçaklama suçu Nazım’ın üzerine kalıyor. Olayı gören Tarık, Nazım’dan kurtulmak için gerçekleri polise söylemiyor. Hatta, Bahar’ı öldürüp Nazım’dan sonsuza kadar kurtulmak istiyor. Nazım’ın suçsuz olduğu ortaya çıkacak mı?

İşte Baraj 39. bölüm final fragmanı…

 

BARAJ 38. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazım, Nehir’in elinde kendi dosyasını görür. Daha sonra Bahar onu arar ve Halil’in katilinin teslim olduğunu söyler. Zahra, elindeki videoyla Nehir’in evine gider. Videoyu Nazım’da izler. Zahra gittikten sonra polisler gelir.

Nazım, polislere Halil’i öldürenin Tarık olduğunu söyleyip videodan bahseder. İfade için Zahra’yı arayan Nazım ona ulaşamaz. Tarık, Zahra’yı zorla alıp götürüp bir eve kapatır. Daha sonra elinde çiçek ve yüzükle gelip ondan özür dileyip onsuz olamayacağını söyler. Zahra’yı Nehir’in evine gönderir ve anlattıklarının doğru olmadığını söylemesini ister.

Onlar konuşurken oraya Halit gelir. Konuşmalardan kardeşinin katilinin Tarık oluğunu ve onun Zahra’yla ilişkisi olduğun duyup silahını çeker. Nazım, Halit’in elinden silahı almayı başarır. Nehir, Tarık’la boşanacağını Nazım’a söyler. Bunu duyan Bahar, Nehir’in yanına gidip anlaşmayı bozamayacağını söyler.

Daha sonra Tarık’ı arayıp onunla buluşur. Nazım, Bahar’ın Tarık’la konuşup buluşacağını duyar ve onu takip eder. Nehir’i tehdit edip evlenmeye zorladıklarını kulaklarıyla duyar. Bahar’a, ondan boşanacağını söyleyip Nehir’in yanına gider. Nehir’e, her şeyi öğrendiğini söyleyen Nazım, onu bir daha bırakmayacağını söyler.

Bahar, Azra’ya tüm mal varlığının yarısını devir edeceğin söyler. Azra, Demir’i arayıp durumu ona anlatır. Bahar, onun konuşmalarını duyup kardeşi olmadığını anlar. Azra’nın üvey annesini bulup ondan kardeşinin iki yıl önce trafik kazasında öldüğünü öğrenir.

Eve gelen Bahar, Demir’le Azra’yı tartışırken bulur. Hemen, Nazım’ı arayıp eve gelmesini ister. Demir, mutfakta saklanan Bahar’ı görür ve bıçak alıp peşinden koşar. Onu bahçede yakalayıp bıçaklar. Tarık, o sırada Bahar’la konuşmaya evin önüne gelir ve olanları görür.

Nazım, Bahar’ı kanlar içinde bulur. Hemen ambulansı çağırır. Tarık ise, polisi çağırıp bir karı koca kavgasını gördüğünü söyler. Polisler geldiğinde Bahar’ın karnındaki bıçağı Nazım’ın tuttuğunu görür.

Baraj 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tarık Yapıyor Yine Yapacağını!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler