Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu'dan Kerem Alışık Hakkında Suç Duyurusu...

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu’dan Kerem Alışık Hakkında Suç Duyurusu…

3 sezondur çekimleri Adana’da gerçekleşen “Bir Zamanlar Çukurova” adlı dizisinin geçtiğimiz 24 Nisan’da Karaahmetli köyünde gerçekleşen set çekimleri esnasında Murat Ünalmış ile Kerem Alışık arasında kılıçlar çekilmişti. Başarılı oyuncu, İsmail Kerem Alışık aleyhinde kendisine hakaret ettiğini gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha’nın Çilesi Bitmiyor!

Ünlü Oyuncu’dan Kerem Alışık Hakkında Suç Duyurusu…

Efsane dizi “Bir Zamanlar Çukurova” nın çekimlerinde dizinin Demir Yaman’ı Murat Ünalmış ile Fekeli’si Kerem Alışık arasında gergin anlar yaşanmıştı. Kerem Alışık dizi senaryosundaki bir sahneyi değiştirmek isteyince Murat Ünalmış bu olaya itiraz etti. Kerem Alışık çıkan tartışma esnasında sinirlendi ve Murat Ünalmış’a “Hıyar oğlu hıyar” ifadesini kullandı. İşte tamda bu anlar dizinin yönetmeni olan Murat Saraçoğlu tarafından da kayda alınmışdı. Sonrasında yönetmen tartışma gittikçe büyüyünce seti paydos ettirdi.

Hakaretten Suçduyurusu!…

Tv100 ekranlarının Magazin Hattı adlı programının yapmış olduğu özel haberine göre;  Sonrasında oyuncu Murat Ünalmış, avukatı Bulutcan Kıran vasıtasıyla Adana Savcılığı’na giderek Kerem Alışık hakkında hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Set Ekibi Şahid Seçildi…

“Bir Zamanlar Çukurova” oyuncuları, Bülent Polat, Şahin Vural, Nazan Kesal, Polen Emre, Hilal Altınbilek, Şahin Vural ile yönetmen Murat Saraçoğlu’nun da aralarında olduğu şahidler ile birlikte verilen dilekçede o anların video kaydının da olduğu belirtildi.

Önceki Haftada Gergindiler…

Araştırma sonrasında ünlü oyuncu Kerem Alışık aleyhinde kamu davasının açılıp açılmayacağı ise merakla bekleniyor. Diğer yandan iki sanatçının önceki haftada tartıştıkları ve bu sebeple yapımcı Timur Savcı’nın sete gidip onları sakinleştirdiği öğrenildi.

Kerem Alışık Kimdir?

Murat Ünalmış Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler