Ana SayfaDedikoduNazlı Kayı ve Hacı Sabancı'nın Nikah Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı’nın Nikah Tarihi Belli Oldu

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı’nın nikah tarihi belli oldu. Pandemi nedeniyle bir aksilik olmazsa çift yakında dünya evine girecek. İşte detaylar;

Keşke Ben de Aşık Olsam

Geçtiğimiz aylarda Hacı Sabancı ile nişanlanan Nazlı Kayı, aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Kayı 4-5 yıl önce güzel bir aşk romanı okurken içinden, “Keşke ben de böyle aşık olsam” diye geçirmiş. Daha sonra eline Arapça harflerle ‘love’ yazdırmış. Ve bu dövmeyi yaptırdıktan tam dört ay sonra nişanlısı Hacı Sabancı ile tanışmış.

Kayı, evlilikle ilgili, “Birine çok aşıksanız zaten verebileceğiniz nihai karar evliliktir. Ve bence evlilik kararı aldıktan sonra siz artık bir ailesiniz. Ailenize birini katıyorsunuz, bir aileye dahil oluyorsunuz. Bu muhteşem bir şey” dedi.

Herşeyi Konuşuruz

Nişanlısı Hacı Sabancı ile olan ilişkisi hakkında, “Birlikte her şeyi konuşuruz, aramızda saygı, güven ve büyük bir sevgi bağı var” diyen Kayı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben çok kalabalık, sevgi dolu bir ailede büyüdüm. Dilerim ileride benim de çocuklarım olur ama aile olmak için çocuk olması da şart değil. Birbirinize olan bağınız sizi zaten aile yapıyor.” dedi.

Kayı, Hacı Sabancı ile nasıl tanıştıklarını şu cümlelerle anlattı; “Arkadaşlığımız başladıktan sonra her buluştuğumuzda heyecandan karnıma ağrılar giriyordu. Onu her gördüğümde vücudum aynı reaksiyonları vermeye başlayınca zaten anladım. Hala böyleyim bu arada. Onu görünce karnımda kelebekler uçuşuyor. Demek ki aşk böyle bir şey.”

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı’nın Nikah Tarihi Belli Oldu

Geçen aralık ayında nişanlanan Hacı Sabancı ile Nazlı Kay‘nın düğün tarihi belli oldu.
Ünlü çift, pandemi nedeniyle bir aksilik çıkmazsa 26 Ağustos’ta nikâh masasına oturacak.
Düğün hazırlıklarının da büyük gizlilik içinde yürütüldüğü öğrenildi. Büyük bir düğün yapmak istemeyen çift, Arzu-Ömer Sabancı’nın Kanlıca’daki yalısında evlenecekler.

Nazlı Kayı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler