Ana SayfaÜnlülerSon Yaz 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün Yağmur'un Hayatını Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün Yağmur’un Hayatını Kurtarıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Son Yaz, 2. yeni bölümüyle 8 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akgün, kendisini Selim’in yanında yapayalnız hisseder. Canan, Selim’e ne yaparsa yapsın ondan boşanmayacağını söyler. Kaan ile Akgün bir kavgaya tutuşur. Soner, Akgün’ün ve Yağmur’un olduğu ortama girip ateş eder. Akgün, Yağmur’u korumak için kendisini ona siper eder. Son Yaz 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akgün, Yağmur’un hayatını kurtarıyor.

Cuma Dizileri 2020

Akgün Yağmur’un Hayatını Kurtarıyor!

Son Yaz 2. bölüm 2. fragmanında; Canan, Selim’e ondan ayrı kaldığı zamanda onun kokusunu özlediğini itiraf ediyor. Selim, Yağmur’a annesiyle bir şansının olup olmayacağını soruyor. O da, çok zor olacağını söylüyor. Yağmur, kardeşi ve Akgün’ün bir arada gittikleri yerde silahlı saldırı oluyor. Akgün, Yağmur’a siper olup onun hayatını kurtarıyor. Yağmur’un, hafifte olsa yaralandığını öğrenen Selim, Akgün’ün üzerine gidiyor. Oğlunun o olmasaydı ablasının yaşamıyor olacağını söylemesiyle Selim, Akgün’e teşekkür ediyor.

İşte Son Yaz 2. bölüm 2. fragmanı…

SON YAZ DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Savcı Selim, eşi ile ayrı yaşamaktadır. Canan, İstanbul’da değil Çeşme’de yaşamak ister. Selim’de işini bırakamayınca ayda yılda bir eşi ve çocuklarını görebilir. Canan, Selim’in ilgisizliğinden sıkılıp oğlunun doğum gününe onu çağırır. Bu arada da ona boşanmak istediğini anlatmayı planlar. Selim, 8 yıl önce hapse attırdığı Selçuk’tan oğlunu koruması karşılığından ona suç örgütünü çökertebilecek bir tanıklığı kabul eder.

Selçuk’un bu teklifini Selim, ret edemez. Akgün, babasının hapse girmesiyle onun yerini alan Halil’in oğluyla takışır. Onun eline kalemi saplayıp kaçar. Halil’in oğlu ve adamları her yerde Akgün’ü arar. Akgün’ün en güvendiği Ahmet’i bile kendi yanlarına çeker. Selim, Akgün’ü bir otel odasına yerleştirip başına polis diker. Sahte polisler gelip nöbeti devir aldıklarını söyleyip Akgün’ü otelden kaçırır.

Selim, onları yakalayıp Akgün’ü ellerinden kurtarır. Canan’ın kendisinden boşanacağını öğrenen Selim, hemen arabayı Çeşme’ye sürer. Yolda oğluna bir doğum günü hediyesi alır. Oraya vardıklarında Selim, Akgün’e arabadan çıkmamasını söyler. O ise çıkıp Selim’in evinde araştırma yapar ve Yağmur’a yakalanır. Akgün, Yağmur’un arabasıyla kaçar.

Yolda Ahmet, ona Soner’in eline verir. Ama Yağmur, Akgün’ü oradan kaçırmayı başarır. Selim, Canan’a yıllık izne ayrıldığını yan evi kiraladığını, ondan da boşanmak istemediğini söyler.

Son Yaz 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Soner Akgün’ün İzini Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler