Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin Finalinde Yarışacak İlk Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin Finalinde Yarışacak İlk Yarışmacı Belli Oldu!

Tv 8 ekranında yayınlanan izleyicileri ekrana kilitleyen yarışma programı, MasterChef final haftasına girdi. Yarışmanın son bölümünde, Özgül, yarışmadan 4. olarak ayrıldı. Geriye; Serhat, Barbaros ve Emir kaldı. Bu üç yarışmacı finale kalmak için mutfakta ter döktüler. Üç aşamadan oluşan mücadelede sonrasında finale kalmayı garantileyen ilk yarışmacı belli oldu. MasterChef 2020’nin finalinde yarışacak ilk yarışmacı kim oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin Finalinde Yarışacak İlk Yarışmacı Belli Oldu!

MasterChef 2020’nin final haftasının ilk gününde, üç finalist Serhat, Emir ve Barbaros büyük bir heyecanla yerlerini aldılar. Üç aşamadan oluşan yarışta, üç yarışmacı verilen konsept dahilinde yaratıcılıklarını kullanarak yemeklerini yapacakları açıklandı. Artık üç güçlü yarışmacı başa baş giden bir mücadeleyle karşı karşıya geldiler. Bu aşamadan sonra, ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar onların en ufak bir hatası şampiyon olamamaları demek olduklarını anlayıp yarışmaya oldukça heyecanlı başladılar.

İLK AŞAMA ZEYTİN YAĞLI KONSEPTİ OLDU!

Üç güçlü yarışmacı ana ürün olarak zeytinyağını kullanarak yemeklerini hazırladılar. Onlara verilen bir saat süre sonrasında şefler tek tek yarışmacıların ürünlerini tadıp puanlarını verdiler. Serhat’in yemeğini tadan Somer şefin ağzına balık kılçığı geldi. Barbaros ve Emir’in tabakları çok beğenildi.

Serhat, ilk güne düşük puanla başladı ve daha sonraki yapılan iki yemeklerden de beklediği puanı alamadı. Ara sıcak yemeklerde de aradaki puanı yakalayamayan Serhat, yarışmanın bu gününde üçüncü oldu. Barbaros’un yemekleri beğenildi ve açık ara birinciliğe yükseldi.

Emir, yaptığı her üç yemekte de şeflerin büyük beğenisini kazandı. En son yaptığı tatlıda şefler resmen kaşık atacaklarını söyledi. MasterChef 2020’nin final haftasına kalan finalisti belli oldu.

BARBAROS FİNALE KALAN İLK FİNALİST OLDU!

Serhat ile Barbaros, arasında çekişmeli geçeceği tahmin edilen yarışmanın ilk finalisti Barbaros oldu. Puanlamanın birincisi Barbaros, ikincisi Emir ve üçüncüsü ise Serhat oldu. MasterChef’in bu akşam yayınlanacak bölümünde; Serhat ile Emir, büyük bir mücadele edecek. İkili arasında yapılan mücadele sonucunda kim başarılı olursa finalde yarışacak isim olacak. Diğer yarışmacı ise, MasterChef 2020’nin 3. olarak adını yazdıracak.

 MasterChef 2020’nin 4 Finalisti Belli Oldu? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler