Ana SayfaÜnlülerYıldız Çağrı Atiksoy'dan Sevgilisi Berk Oktay’a Destek Geldi...

İlgili Postlar

Yıldız Çağrı Atiksoy’dan Sevgilisi Berk Oktay’a Destek Geldi…

Oyuncu Berk Oktay‘ın açık saçık görüntülerini internette yaydığı iddiasıyla mahkemesi görülen eski eşi Merve Şarapçıoğlu ‘na hapis cezası verilirken, yakışıklı oyuncunun meslektaşı olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoyda sosyal medyadan destek verdi.. Güzel oyuncu sevgilisine çarpıcı ifadesiyle desteğinin Detayları Haberimizde..

Berk Oktay’ın Eski Eşine Hapis Şoku

Yıldız Çağrı Atiksoy’dan Sevgilisi Berk Oktay’a Destek Geldi…

Başarılı oyuncu Berk Oktay ‘ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu’na ‘Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme’ suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi. Berk Oktay, bu şok çıkan karar sonrası yayınladığı sosyal medya paylaşımında “Soyadımın bütün namusu temizlenmiştir, adalet yerini bulmuştur” dedi.

“Maruz Kaldığın Onca Tehdidi İyi Biliyorum”

Berk Oktay‘ın bu paylaşımına güzel sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ‘da sözlü olarak desteğini esirgemedi. “Maruz kaldığın onca tehdidi, önce sette şahit olan bir arkadaşın, sonra hayat arkadaşın olarak iyi biliyorum. 18 yıl emek verdiğin kariyerinin karalamalarla bitirilmesini göze alarak davandan vazgeçmediğin, şerefin için sonuna kadar savaştığın için seninle gurur duyuyorum……

Berk Oktay kimdir?

“Adamlığına Laf Eden Birini Allah’a Havale Edelim”

….. Adamlığına da, yüreğine de laf eden birini bu saatten sonra Allah’a havale edelim. Seni çok seviyorum.”

Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler