Ana SayfaDizilerHekimoğlu 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emre Yaptığı Hata Yüzünden Soruşturma Geçiriyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emre Yaptığı Hata Yüzünden Soruşturma Geçiriyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ateş, Metin’in dosyasını gizlice alıp onun Selin ile ayrı odalarda yattıklarını öğreniyor. Selin, evde fare gördüğünü söyleyip Ateş’ten yardım istiyor. İkili fareyi tutmak için tüm vakitlerini birlikte geçiriyor. Bu durum İpek’in gözünden kaçmıyor. Zeynep’in yüzüne AIDS’li bir hasta öksürüyor. Hastalık bulaşacağını düşünen Zeynep, içine kapanıyor. Emre, ona destek oluyor ve Zeynep’i öpüyor. Ateş, İlker’in asıl rahatsızlığına bir parazitin neden olduğunu anlıyor. Hekimoğlu 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Emre, yaptığı hata yüzünden soruşturma geçiriyor.

Salı Dizileri 2020

Emre Yaptığı Hata Yüzünden Soruşturma Geçiriyor!

Hekimoğlu 24. bölüm 1. fragmanında; Emre, bir hastanın ölümüne neden olmakla suçlanıyor. Genel kurul toplanıp onun hakkında soruşturma başlatıyor. Ateş, Emre hakkında yorum yapmıyor ve rahat tavırlar sergiliyor. Genel kurulda Ateş, Emre’yi savunacak mı? Öte yandan İpek ve Selin, Ateş konusunda birlik olup, onun istifa etmeye mi zorlayacak?

İşte Hekimioğlu 24. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/DICL1KG7ReU

HEKİMOĞLU 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

AIDS hastası olan İlker, Ateş’in evinin önünden ayrılmıyor ve ondan kendisini tedavi etmesini istiyor. Ateş, İlker’in bütün tahlillerini yaptırıyor. İlker’in kalbinde ve akciğerlerinde kistlere rastlanıyor. Bunun kanser olabileceği de düşünülmeye başlanıyor. İlker, nefes alma zorluğu çekerken Zeynep’ten babasını aramasını ve ondan kendisini affetmesini istediğini söylüyor. Kendine geldiğinde ise babasını çağırmadıkları için seviniyor. Ama Ateş, babasını çağırıyor.

Ateş, Metin’in dosyasından Selin’in kocasıyla ayrı ayrı odalarda yattığını öğreniyor. Onun kendisiyle yakınlaşmak istediğini anlayan Ateş, Selin’in evindeki fareyi yakalamak için tüm boş vakitlerinde onun evine gidiyor. Fare’nin hasta olduğunu anlayan Ateş, onun Selin’e ve eşine hastalık bulaştırmış olabileceğini düşünüp test yaptırıyor.

Test sonucunda Selin’in sigara içtiğini anlıyor. Ateş, Selin’e kocasının onun sigara içtiğini bilip bilmediğini soruyor. O da bilmediğini söylüyor. Ateş, bunun mümkün olmadığını kokudan anlaması gerektiğini söyleyince Selin, onun dosyalarını okuduğunu anlıyor. İlker, Zeynep’in yüzüne öksürüyor. Zeynep’in yüzü enfekte kan oluyor. AIDS testi yapılan Zeynep içine kapanıyor. Emre, onu yalnız bırakmıyor. Hatta onu öpüyor. Zeynep, düşünüp Emre’ye biriyle birlikte olmaya hazır olmadığını söylüyor.

Hekimoğlu 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş’in Selin’le Görüşmeleri İpek’in Gözünden Kaçmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler