Ana SayfaDizilerSadakatsiz 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Asya Volkan'la Derin'i Öpüşürken Görüntülüyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Asya Volkan’la Derin’i Öpüşürken Görüntülüyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Sadakatsiz, 4. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asya, Volkan’a onun kendisini aldattığını düşünüp ondan şüphelendiği için özür diler ve hiçbir şey olmamış gibi davranır. Bahar, Derin’le konuşup, Asya’nın durumu anlamış olabileceğini ve anlamamış gibi davranıp onlardan intikam alabileceğini söyler. Asya, gizlice avukatıyla konuşup sonuca ulaşmasını ve bir an evvel Volkan’dan boşanmak istediğini söyler. Sadakatsiz 4. bölüm ön izleme yayınlandı. Asya, Volkan’la Derin’i öpüşürken görüntülüyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Asya Volkan’la Derin’i Öpüşürken Görüntülüyor!

Sadakatsiz 4. bölüm ön izlemesinde; Asya, Volkan ile Derin’i araba öpüşürken görüyor. Eve geldikten sonra kocasıyla çekilmiş fotoğraflarını şömineye atıp yakıyor.

işte Sadakatsiz 4. bölüm ön izlemesi…

https://youtu.be/WlpYjVGQlDk

SADAKATSİZ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Volkan, Derin’in yanına gittiğinde onun kendisinden ayrılmak istediğini öğrenir. Onu sakinleştiren Volkan, en kısa zamanda boşanma işini halledeceğini, biraz sabırlı olmasını o olmadan yaşayamayacağını söyler. Hatta, bundan sonra kendisini istediği zaman arayabileceğini söyler.

Derin. Derya’yla konuşmaya gider. Derya, Asya’ya Derin’in geldiğini ve bebeği aldırmak istediğini, ailesinin duymasını istemediği için onu İstanbul’da başka bir doktor arkadaşa yönlendirdiğini söyler. O gün Volkan, Asya’yla birlikte olur. Asya uyurken telefonu çalar ve bahçeye inip Derin ile görüntülü konuşur. Asya, onları konuşurken görür. Ali’nin istediği kitabı almak için kırtasiyeye giden Asya, orada Derin’i bebek bakımı hakkında kitap alırken görür.

Ona, bebeği doğurmaya karar verip vermediğini sorar. Oda, sevgilisiyle ilişkisinin gelip geçici bir şey olmadığını onunla iki yıldır birlikte olduklarını söyler. Asya’da, peki iki yıldır birlikte oldukları halde sevgilisinin neden eşinden boşanmadığını sorar. Derin, biraz bozulsa da böyle işlerin kolay olmadığını söyleyip geçiştirir.

Asya, avukata gidip eşinin kendisini aldattığını ve boşanmak için bilgi alır. Avukat, somut delil bulursa işin daha kolay olacağını söyler. Bahar, eşinin kendisini aldattığını düşünmeye başlar. Onun Asya’ya yaptığı şakayı oda ona yapar. Volkan, ofiste sabaha kadar çalışacağını söyleyip gider. Asya, peşinden onu takip edip onu ofiste Derin’le yakalamayı planlar. Ama gerçekten çalıştığını görür.

Bankaya giden Asya, Volkan’ın kendisinden habersiz kredi çekip, Derin’le buluştuğu evi aldığını hatta borçlarını bile ödemediğini öğrenir. Daha da araştırınca, Ali’nin eğitimi için ayırdıkları paradan da harcama yaptığını öğrenir. Hastaneye gidip Volkan’ın hasta annesine durumu anlatır ve onun üzülmemesini ister.

Sadakatsiz 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Volkan’dan Boşanmak İçin Gizli Plan Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler