Ana SayfaÜnlülerCansu Dere ve Caner Cindoruk Sevişme Sahnesi Olay Oldu

İlgili Postlar

Cansu Dere ve Caner Cindoruk Sevişme Sahnesi Olay Oldu

Kanal D’de geçtiğimiz günlerde ekranlara gelen Sadakatsiz dizisinde başrolleri Cansu Dere ve Caner Cindoruk paylaşıyor. Karı koca rolünde olan ikilinin ilk bölümdeki sevişme sahnesi tartışma yarattı. Bazı izleyiciler Cansu Dere ve Caner Cindoruk sevişme sahnesini yersiz bulurken, bazı izleyiciler yerinde ve teşhirden uzak yorumunda bulundu.

Caner Cindoruk Kimdir?

Cansu Dere kimdir?

Sevişme Sahnesi Olay Oldu

Cansu Dere’nin oyunculuğu Twitter’da TT olurken Caner Cindoruk’la olan sevişme sahnesi izleyicileri ikiye böldü. Son olarak geçtiğimiz yıl Tolga Sarıtaş ile Ferhat ve Şirin dizisinde izlediğimiz Cansu Dere Sadakatsiz dizisi ile ekranlara döndü. Yıllara meydan okuyan güzelliği ve oyunculuğu ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Dizide geçen Cansu Dere ve Caner Cindoruk sevişme sahnesi izleyiciler ikiye böldü. Bir kısım izleyici reyting uğruna yersiz bir sahne olduğunu savunurken, bir kısım izleyici ise tam ayarında teşhirden uzak yorumunu yaptı.

Caner Cindoruk “Tuncel Kurtiz Gibi Ölmek İstiyorum”

İşte bazı izleyicilerin yaptığı yorumlar;

“Hiç gerek yoktu, o yatak sahnesine. Zaten süper bir dizi belli. Cansu Dere’nin güzelliği yeter”

“Şimdi bu yatak sahnesine ne gerek vardı acaba”

“Bu sahneden rahatsız olanlar sürekli ellerinde tabanca olan, bir bölümde 50 kişinin öldürüldüğü dizileri izlesinler onlar daha iyi”

Karakterin Tepki Çekeceğini Düşünüyorum

Caner Cindoruk geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Volkan karakteri ile ilgili;

“İşinde yükselmeye çalışan bir insan, iyi de bir baba. 15 yıllık bir ilişkisi varken başkasına âşık oluyor. Fark etmeden yalan söylemeye, suçuna başkalarını alet etmeye başlıyor. Karakterin biraz tepki çekeceğini düşünüyorum ama hayatın içinden ve gerçek! Birçoğumuz zaman zaman kendimize hak gördüğümüz, kendimizi istisna saydığımız durumlar içinde olabiliyoruz ama bunu görmezden geliyoruz. Erkek egemen sistemde yaşadığımız için bu rolle, bu karakterdeki bir erkeği deşifre etmek istedim” şeklinde konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler