Ana SayfaÜnlülerPetek Dinçöz Bebeğini Kaybetti!

İlgili Postlar

Petek Dinçöz Bebeğini Kaybetti!

Hamile olan Petek Dinçöz bebeğini kaybetti. 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile hayatını birleştiren Petek Dinçöz üzücü haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

Petek Dinçöz Kimdir?

Petek Dinçöz’den Üzücü Paylaşım

Şarkıcı ve oyuncu Petek Dinçöz 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu  ile evlenmişti. İlk çocuğu İrfan Aslan’ı 2017 yılında kucağına alan 40 yaşındaki Dinçöz ikinci kez yaşadığı hamilelik heyecanını sosyal medya hesabından paylaştığı pembe patik fotoğrafı ile duyurmuştu.

İkinci kez anne olmak için gün sayan Petek Dinçöz bebeğini kaybetti. Sosyal medya hesabından bebeğini kaybettiğini duyuran Petek Dinçöz üzücü haberi verirken şu ifadeleri kullandı;

“Doğuştan gelen boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve troid hastalığım sebebiyle 2. kez yaşadığım annelik heyecanım maalesef yarım kaldı. Ailemizin büyümesi ve İrfan Aslan’ın ağabey olması tek dileğimiz. Rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu sağlıkla, hayırlısıyla yaşatsın.”

Petek Dinçöz’e Sürpriz Doğum Günü!

Petek Dinçöz’ün üzücü paylaşımına çok sayıda destek yorumu geldi. Ebru Destan arkadaşına şu sözlerle destek oldu;

“Bitanem bende 2.5 aylık bir bebek kaybetmiştim kalbi durmuştu. Sonrasın da ikinci oğluşumu kucağıma alabildim. Şükürler olsun ki sağlıklı bir bebeğin var. Allah bütün isteyen bütün kadınlara nasip etsin. Biraz zaman geçsin tekrar dene ve mutlaka benim bitkisel kürleri yap.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler