Ana SayfaDizilerMasterChef Yarışmacıları 6. MasterClass Eğimini Aldı! Ödül Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef Yarışmacıları 6. MasterClass Eğimini Aldı! Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’nin 6. haftasının MasterClass eğitimi verildi. Yarışmacılar, sırasıyla Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şeften bazı teknikler ve yemekler konusunda eğitim aldılar. Bu eğitim sonunda yapılan sınavlardan başarılı olan yarışmacılar sonraki tura geçti. 3 Turdan oluşan oyunun galibi belli oldu. Ödül oyununu kim kazandı? Ayrıntılar haberimizde…

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef Yarışmacıları 6. MasterClass Eğimini Aldı!

Tv 8’in en çok izlenen programı MasterChef Türkiye, üçüncü sezonunda da büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. MasterChef 2020, son bölümünde MasterClass eğitimiyle ekrana geldi. 6. haftanın MasterClass eğitimini Mehmet şefle almaya başladı. Her eğitim sonunda yapılan sınavı geçebilen yarışmacılar sonraki turda diğer şeflerin eğitimine girme hakkını kazandı. Böylece, geriye son dört yarışmacı kaldı.

MEHMET ŞEF TABAKLAMA SUNUMU EĞİTİMİ VERDİ!

MasterClass’ta dün akşam, üç şef tarafından yarışmacılara özel teknikler ve özel tarifler anlatıldı. İlk olarak Mehmet şef, yarışmacılara tabaklama – tabak sunumu üzerine eğitim verdi.

DANİLO ŞEF HAMBURGER EKMEĞİ EĞİTİMİ VERDİ!

İkinci turda Danilo şef, nefis çıtır çıtır yumuşacık hamburger ekmeği nasıl yapılır püf noktalarıyla birlikte anlattı.

SOMER ŞEF PAVLOVA TATLISININ EĞİTİMİNİ VERDİ!

Üçüncü turda Somer şef tarafından Pavlova tatlısı tarifi tüm incelikleriyle anlatıldı.

MASTERCLASS ÖDÜLÜ NEYDİ?

6. MasterClass oyununu kazanan yarışmacı, ülkemizden dünyanın en iyi 100 restoran arasına giren iki restorandan birinde MasterClass eğitimi almaya hak kazandı. Oyunu kazanan yarışmacı, Maksut Akşar tarafından bir gün boyunca MasterClass eğitimi alacak.

Ödül Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef’in 6. hafta MasterClass eğitiminde üç şef ile üç tur oynandı. İlk turda 16 yarışmacıdan 9 tanesi başarılı oldu ve sonraki tura geçti. İkinci tura geçen yarışmacılardan Serhat, bir yakınının hastalanması nedeniyle eğitime üzülerek katılamadı. Kalan bu sekiz yarışmacıdan final turuna 4 yarışmacı kaldı. Bu yarışmacılar, Furkan, Eray, Duygu ve Özgül idi. MasterClass’ın son turunda şefler yarışmacılardan Pavlova tatlısı yapmalarını istedi. Tatlıyı en iyi yapan Eray oldu ve büyük ödülü kazandı.

MasterChef’te İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler