Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yılmaz Adnan'ın Oğlu Olduğunu...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yılmaz Adnan’ın Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Atv’nin reytingleri alt üst eden dizisi Bir Zamanlar Çukurova 64. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Müjgan, Züleyha’yı vuruyor. Hastaneye kaldırılan Züleyha’nın durumunun ağır olduğunu öğrenen Demir ve Yılmaz, hastaneye koşuyor. Hünkar, oğlunun torunlarını Sevda’ya bıraktığını öğreniyor ve çocukları eve getiriyor. Züleyha, Yılmaz’ı çağırıp, kendisinden habersiz bir şey yapmaması için ona oğlu üzerine yemin ettiriyor ve Adnan’ın onun öz oğlu olduğunu itiraf ediyor. Yılmaz, Adnan’ın oğlu olduğunu öğrendikten sonra ne yapacak?

Perşembe Dizileri 2020

Yılmaz Adnan’ın Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Bir Zamanlar Çukurova 65. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ölüm ile yüz yüze gelen Züleyha, artık Yılmaz’a Adnan’ın onun oğlu olduğunu söylemeye karar veriyor. Ancak, kendisinden habersiz bir şey yapmaması için önce ona yemin ettiriyor. Yılmaz, bu gerçeği öğrendikten sonra Züleyha’ya karşı tavrı ne olacak? Adnan’ı almak isteyecek mi?

İşte Züleyha’nın itiraf sahnesi…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 64. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, Yılmaz ile buluşacağını zannettiği yere gittiğinde karşısında Müjgan’ı buluyor. Müjgan, ona silah doğrultup ağaca astığı iple onun kendisini asmasını  istiyor. Züleyha, Müjgan’ın elinden silahı almaya çalışırken kalbinden vurulup yere yığılıyor. Behice, ortalığı toplayıp Müjgan’ı eve götürüyor.

Züleyha, yaralı bir şekilde bulunup hastaneye kaldırılıyor. Herkes onun kendisini vurduğunu düşünüyor. Hünkar, Üzüm’den Demir’in çocukları götürdüğü evi öğreniyor. Oraya gittiğinde o evin kocasının eski sevgilisi Sevda’ya ait olduğunu öğreniyor ve Demir’e bir daha karşısına çıkmamasını söylüyor.

Çocukları eve getiren Hünkar, Züleyha’nın intihar ettiğini ve durumunun ağır olduğunu öğrenip hastaneye koşuyor. Demir’de duyup hastaneye gidiyor. Yılmaz’da, Züleyha’nın canına kıydığını duyuyor ve buna neden olan Demir’i orada görünce ikili birbirlerine giriyor. Öte yandan Behice, Fekeli’ye, onun Yılmaz’ı nüfusuna alması gerektiğini üstü kapalı konuşuyor.

Fekeli, Yılmaz’la görüşüp dava açık onu nüfusuna alacağını ve bunu Kerem Ali için yaptığını söylüyor. Züleyha’nın kendisine geldiğini duyan Müjgan, hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Züleyha’da ona bu dünyayı dar edeceğini söylüyor. Demir yanından gittikten sonra Züleyha, Yılmaz’ı yanına çağırıyor ve ona Adnan’ın onun oğlu olduğunu itiraf ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 64. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler