Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 5. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan...

İlgili Postlar

MasterChef 2020 5. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef 2020 4. haftasını da geride bıraktı. Geçen hafta yarışmaya veda eden Arem’in yerine yarışmanın yedeklerinden Selin geldi. Selin, aradan geçen zamanda kendisini geliştirdiğini ve çok iddialı olduğunu dile getirdi. Yarışmacılar, kaptanlık oyununu kazanmak için mutfaktaki tüm hünerlerini gösterdiler. MasterChef 2020 5. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı. Takımlar oluştu ve kaptanlar düello oyunu için karşı karşıya geldi. Avantaj oyununu hangi kaptan kazandı?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020 5. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2020’nin 5. haftasının ilk gününde yarışmaya yedeklerden katılan Selin’le birlikte kaptanlık oyunu oynandı. Kaptanlık oyununda şefler, yarışmacılara önlerindeki kutuların içinden çıkan Oreo ile bir tatlı yapmalarını istedi. Tüm yarışmacılar var güçleriyle en iyi tatlıyı yapıp kaptanlığı alabilmek için mücadele verdiler.

Yarışmacılara verilen sürenin sonunda, şefler tek tek tüm yarışmacıların tabaklarının tadımını yaptı. Furkan, Emir ve Ayyüce, oyunun en iyi tabağını çıkardılar. Şefler, bu üç yarışmacı arasından en iyi tabağı yapan yarışmacıyı belirledi. MasterChef 2020’nin 5. haftasında kaptanlık oyununu kazanan yarışmacı Furkan oldu.

MAVİ TAKIM YARIŞMACILARI!

Takım kaptanı Furkan, seçtiği yarışmacılar, Emir, Serhat, Esra, Özgül, Duygu, Celal ve Uğur oldu.

KIRMIZI TAKIM YARIŞMACILARI!

Takım kaptanı Selin, seçtiği yarışmacılar ise, Barbaros, Berker, Tanya, Ayyüce, Sefa, Ebru ve Eray oldu.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef Türkiye 2020’nin 5. haftasında oluşturulan kırmızı ve mavi takım kaptanları, dokunulmazlık oyununda 5 dakikalık avantajı sağlamak için karşı karşıya geldi. Şefler, her iki takım kaptanından Kadın Budu köfte yapmalarını istedi. Verilen süre içinde Furkan ile Selin, zamanla yarışıp büyük bir mücadele verdi.

Sürenin bitiminden sonra şefler, her iki takım kaptanının yaptıkları tabakların tadımlarını yapıp sonucu açıkladı. Şeflerin tadımları sonucunda en başarılı tabağı yapan Mavi takım kaptanı Furkan oldu. Furkan, haftanın kaptanlık düellosunu kazanarak takımına dokunulmazlık oyununda 5 dakikalık bir avantaj sağlamış oldu.

Haftalardır, Serhat ile Barbaros hep aynı takımda yer alıyordu. Bu hafta iki başarılı yarışmacı ilk kez farklı takımlarda yarışacak. Bakalım, MasterChef’in bu akşam yayınlanacak ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

 MasterChef 2020’nin 4. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler