Ana SayfaDedikoduGülşen'in Sütyeniyle Ev Süpürdüğü Anlar Olay Oldu!

İlgili Postlar

Gülşen’in Sütyeniyle Ev Süpürdüğü Anlar Olay Oldu!

Ünlü Şarkıcı Gülşen, karantina günlerinde sosyal medya hesabını en çok kullanan ünlüler arasında geliyor. Güzel şarkıcı bu defa da evini süpürdüğü görüntüsünü paylaştı. Sütyenle ev işi yapan Gülşen’in paylaşımı sosyal medyanın kısa sürede diline düştü. Gülşen Sütyeniyle Ev Süpürdü..İşte Detaylar..

Gülşen’in Süper Mini Elbiseli Karantina Pozu, Müjdesinin Önüne Geçti!..

Gülşen’in Sütyeniyle Ev Süpürdüğü Anlar Olay Oldu!

Ünlü şarkıcı Gülşen, Çin’in Vuhan adlı şehrinde ortaya çıkan ve çok kısa sürede tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip korona virüs salgını sebebiyle İngiltere’de yaşadığı evi kapatıp Türkiye’ye geri dönmüştü.

Gülşen kimdir?

Korona salgınından korunmak için uzun zamandır evinden dışarı adım atmayan şarkıcı Gülşen, bu dönemde sosyal medya hesaplarından bol bol paylaşımlar yaptı. Güzel şarkıcı en son instagram sayfasının hikayeler kısmından yeni bir görüntü yayınladı. Gülşen Sütyeniyle Ev Süpürdü

Gülşen; “Sabaha Dek Süpüreceğim”

Şarkıcı Gülşen, bu defa üzerinde sütyen varken evini süpürdüğü anları sosyal medya sayfasından yayınladı. Güzel şarkıcı elektrikli süpürge paylaşımına “Sabaha dek süpüreceğim” yazdı.

Ozan Çolakoğlu: “Gülşen Hem İşte Hemde Ev İşlerinde Çok İyi”

Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu, daha önceleri verdiği bir röportajında “Gülşen hem işte hem de konut işlerinde çok iyi” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Ozan Çolakoğlu kimdir

İşte Gülşen’in Ev Süpürdüğü O Anları;

Gülşen'in Ev Süpürdüğü O Anları
Gülşen’in Ev Süpürdüğü O Anları
Gülşen'in Ev Süpürdüğü O Anları
Gülşen’in Ev Süpürdüğü O Anları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler