Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'ın Sevgilisinin Bikinili Görüntülerini Sildirme Talebi Sonuçlandı!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın Sevgilisinin Bikinili Görüntülerini Sildirme Talebi Sonuçlandı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, aşkı Serenay Sarıkaya ile havuzda çekilmiş görüntüleri haftaya damgasını vurmuştu. Bunun üzerine öfkelenen ünlü komedyen resimleri çeken muhabiri dava edeceğinide duyurmuştu. Ünlü ikili tarafında sular durulmuyor. Boş durmayan Cem Yılmaz, fotoğrafların sosyal medyadan kaldırılması için mahkemeye başvurdu. Sonuçlanan taleb bir hayli düşündürücüydü. Detaylar Haberimizde..

Serenay Sarıkaya’nın Bikinili Haline Flaş Demet Akalın Yorumu

Cem Yılmaz’ın Sevgilisinin Bikinili Görüntülerini Sildirme Talebi Sonuçlandı!

İlişkileri ile geçtiğimiz yıla damga vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti geçtiğimiz gün Bodrumdaki evlerinin havuzundayken çekilen görüntüleri magazin gündemine bomba etkisi yaratmıştı. Yazlıklarının bahçesinde havuz keyfindeyken fotoğraflanan Cem Yılmaz, bahçelerine kadar gözetleyen ve izin istemeden görüntü alan şahıslar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Cem Yılmaz’ın Sevgilisinin Bikinili Görüntülerini Sildirme Talebi Sonuçlandı!

Cem Yılmaz Kimdir?

Evin Çevresine Düzenek Kurulmuş!

Ünlü komedyen, evinin yolunun uzak olduğunu, evin gözetlenebileceği alanının tamamının ağaçlarla kaplı olduğunu açıklayıp kendisini görüntü alan magazincilerin ağaçların arasına düzenek inşa edip, tele objektif kamerayla gizlice ve neredeyse çıplak denilebilecek fotoğraflarını çekildiğini belirtti.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Cem Yılmaz bu fotoğrafların alenileştirilerek sosyal medya sayfalarından yayınlayan şahısların tespit edilerek cezalandırılmasını taleb etti.

O Görüntülerinin Sosyal Medyadan Silinmesini İstedi!

Ünlü komedyenin savcılığa suç duyurusunun peşinden İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne de başvurarak sevgilisi Serenay Sarıkaya ile beraber bikinili görüntülerinin sosyal medyadan silinmesini talep etti.

Erişim Engellenmesi İsteğini Reddedildi!

Sabah gazetesinin yapmış olduğu özel haberine göre, ünlü komedyen talep dilekçesinde bu görüntülerin özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğini öne sürdü. Bunun üzerine Hakimlik, Cem Yılmaz’ın isteği sonrasında o  paylaşımda çifti halk nazarında küçük düşürecek veya kişilik haklarını ihlal edecek unsurların buşunmadığını belirterek, fotoların silinerek erişim engellenmesi isteğini kabul etmedi.

Aldığı Kilolar Konuşuluyor..

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya’nın izinsiz çekilen bu fotoğraflarda gözle anlaşılır bir çekilde aldığı kilolar sosyal medya platformunda uzun süre tartışma konusu oldu bile.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler