Ana SayfaKültür ve SanatMüzikÜnlü Dj Mahmut Görgen'i İsyan Ettirdiler!

İlgili Postlar

Ünlü Dj Mahmut Görgen’i İsyan Ettirdiler!

Dj Mahmut Görgen, arabesk müziğinin sevilen seslerinden Cansever ile birlikte yaptığı “Her Şeyim” isimli şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunmak için gün sayıyor. Sosyal medyada da oldukça aktif olan sanatçı takipçilerine yeni single çalışması ‘Sky Ride’ müjdesini verdi.  Görgen, 2020 yılı içerisinde 3 single daha çıkaracak ve tv programlarında yer almaya başlayacak. Son zamanlarda yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren ünlü Dj Mahmut Görgen’i isyan ettirdiler. Görgen neden isyan etti? Detaylar haberimizde..

Mahmut Görgen Kimdir?

Ünlü DJ Mahmut Görgen İsyan Bayrağını Çekti!

Son dönemlerde çıkardığı single çalışmaları ve Cansever ile hazırladığı Her Şeyim adlı çalışmasının çıkış tarihi için gün sayan ünlü Aranjör ve DJ Mahmut Görgen, isyan bayraklarını çekmiş durumda. Her paylaşımıyla ve her yaptığıyla gündem olan Mahmut Görgen, son paylaşımında iyilik yaptığı herkesten kötülük gördüğünü dile getirdi.

işte Ünlü Dj Mahmut Görgen’in o paylaşımı…

Ünlü DJ Mahmut Görgen İsyan Bayrağını Çekti

Her yaptığı ve her paylaşımı ile son dönemlerde gündemden düşmeyen Dj Mahmut Görgen sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla isyan bayrağını çekmiş gibi görünüyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve oldukça fazla takipçisi olan Görgen, en son sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, iyilik yaptığı herkesten kötülük bulduğuna değinen genç aranjör; ”Beni ben yapan kazandığım değil, kaybettiğim savaşlardı.. Zira kendini bilen insan kazanarak değil, kaybederek öğrenir.. Beni tanımadan benimle ilgili kötü konuşanlara kızmıyorum, çünkü biliyorum ki köpekler tanımadıklarına havlıyorlar.. At izinin it izine karıştığı müzik piyasasında az çok herkes birbirini bilir.. İyilikten maraz doğar dediler, dinlemedik. İnadına iyilik dedik.. Kime ağabeylik yaptıysam, kime iyilik yaptıysam bir tarafı kalktı.. Neleri, kimleri gördüm; Mehter Marşı ile gelip İzmir Marşı ile geri döndüler.. Arkamdan konuşanlara sesleniyorum; ben istediğim için var oldunuz, vardınız.. Ama adam olmadığınız, bize yakışmadığınız için vazgeçtim; artık yoksunuz..” paylaşımında bulundu.

Paylaşımından anlaşılır üzre hayli sinirlenmiş görünen Genç Aranjör ve Dj’in neden böyle bir paylaşımda bulunuğunu, kimlere kızarak böyle bir gönderme yaptığı ise oldukça merak konusu oldu.

Mahmut Görgen ”Sky Ride” Şarkısıyla Zirveyi Yokluyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler