Ana SayfaDedikoduFake Hesap Skandalıyla Gündeme Gelen Ece Erken'den İlk Açıklama!

İlgili Postlar

Fake Hesap Skandalıyla Gündeme Gelen Ece Erken’den İlk Açıklama!

Bir süredir Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla yaşadığı yasak aşk haberleriyle gündemden düşmeyen Ece Erken geçtiğimiz haftalarda ilişkisini sonlandırdığını açıklamıştı. Ancak ünlü sunucu ve Benan Mahmutyazıcıoğlu arasındaki gerginlik son bulmadı. Fake hesap skandalıyla gündeme gelen Ece Erken’den ilk açıklama geldi. İşte Ece Erken’in o açıklaması;

“Yuva Yıkmadım”

Bir süredir yaşadığı yasak aşkla gündeme gelen ve zaman zaman pes artık dedirten Ece Erken geçtiğimiz ay “Herkes kendi önünü süpürsün ben hatalıydım hatamdan döndüm” açıklamalarıyla dikkat çekmişti. Çekişmeli dönemin ardından Ece Erken, bir takipçisinin yapmış olduğu yoruma “Yuva yıkmadım ayrıldım ve o rahatlıkla söylüyorum daha acı. Geçmişi elimde şu an” yanıtını vererek ilişkisinin bittiğini açıklamıştı.

Ece Erken’in Eski Eşi Serkan Uçar Neler Söyledi!..

Ece Erken Benan Mahmutyazıcıoğlu’na Mesaj Mı Gönderiyor?

Daha önce Ece Erken’in evlerinin önündeki araçlara zarar veren görüntülerini sosyal medya hesabından ifşalayan Benan Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz gün yeni görüntüler paylaştı. Fake hesaplardan sürekli eşinden boşanması yönünde mesajlar aldığını açıklayan Benan Mahmutyazıcıoğlu fotoğrafı”Fake hesap engellemekten usandım. Bana uzak Allah’a yakın” açıklamasıyla paylaşmıştı. Fake profilin ise Ece Erken olduğu düşünülmüştü.

Fake Hesap Skandalıyla Gündeme Gelen Ece Erken’den İlk Açıklama!

Benan Mahmutyazıcıoğlu’na fake hesaptan sürekli mesaj gönderdiği iddia edilen Ece Erken iddialara “Ünlü sunucu, “Saçma sapan artık komik bir şekilde (gerçeklerin ortaya çıkacağının bilineceğinden dolayı muhtemelen…) saçma sapan sahte hesaplar açıp koyduğum, sildiğim storyleri (hikayeleri) alıp, paylaşan, alakam olmayacak şahıslara özel mesaj atan ve sahte hesap açıp benim olduğumu iddia eden herkes hakkında gerekli suç duyurusu bugün avukatımız Mete Menekşe tarafından bizzat yapılacaktır. Gereken açıklama bizzat olayın tarafı tarafından yapıldıktan sonra bu kadar küçük hesapların yapılması daha da üzücüdür. Hesabı kapatan şahıs ve yazışmaları hakkında da bizzat bilişim suçlarına ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Hesabı kapatmanız demek bulunamayacaksınız demek değildir. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı bir kez daha belirtmek isterim.” açıklamasını yaptı.

Ece Erken Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler