Ana SayfaÜnlülerEce Erken'i İstifa Ettiği Söylemezsem Olmaz'a Bakın Kimler Getirildi..

İlgili Postlar

Ece Erken’i İstifa Ettiği Söylemezsem Olmaz’a Bakın Kimler Getirildi..

Evli sevgilisine ait otomobillerin ikiz aynalarını parçaladığı görüntüler ortaya çıkınca sunucu Ece Erken görevli oluğu Söylemezsem Olmaz magazin programından istifa etmişti. Bugün sürpriz bir gelişme oldu. Ece Erken’in yerine ise ünlü sunucular Seren Serengil ve Seda Akgül görevi devr aldı. Detaylar Haberimizde..

Ebru Şancı’dan Evli Sevgilisiyle Aşk Yaşayan Ece Erken’e Şok Sözler!

Ece Erken’i İstifa Ettiği Söylemezsem Olmaz’a Seren Serengil ve Seda Akgül Getirildi..

Ünlü sunucu Ece Erken evli ve iki evlat sahibi iş adamı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olmaya başlamıştı. Ünlü sunucu geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin yaşadığı evin sokağına kadar giderek , sevgilisi ve eşinin arabalarının dikiz aynalarını kırmıştı. Bu görüntülerin, Benan Mahmutyazıcıoğlu tarafından ortaya çıkmasıyla sonra Magazin gündeminin başına yerleşen Ece Erken, “Tatile ihtiyacım var” diyerek Söylemezsem Olmaz’daki işinden istifa etti. Ünlü sunucunun yerine gelen isimler ise hemen ayarlandı ve programı sunmaya başladılar bile..

Ece Erken Daha Fazla Strese Dayanamadı!..

Seda Akgül Kimdir?

Uzun bir dönemdir ünlü sunucu Bircan Bali ile birlikte Beyaz Tv televizyonlarında sevirerek izlenen Söylemezsem Olmaz programında sunuculukla görevli Ece Erken, son olayının patlak vermesinden sonra strese dayanamıyorum diyerek; “Allah çok büyük, gerçeklerin ortaya çıkacağını biliyorum. Hiç lafı uzatmayacağım; istifa etmem de istenmedi, şimdi siz öyle söylersiniz. Gerçekten tatile ihtiyacım var, yoruldum. Ben bir mücadele içerisinde değildim. Ben 3. şahıs hiçbir zaman olmadım. Tatile gidip kafayı dinleyeceğim” ifadeleriyle seyircisine son konuşmasını yapmıştı..

Seren Serengil İle Yaşar İpek’in Boşanma Davasında Sürpriz Sonuç!

seren serengil bircan bali seda akgül ile ilgili görsel sonucu

 

Söylemezsem Olmaz”ın Yeni Üçlüsü!..

Seren Serengil Kimdir?

Sunucu Ece Erken’in Söylemezsem Olmaz’dan istifa etmesiyle programda yalnız kalan Bircan Bali’ye Seda Akgül ve Seren Serengil yardım edecek. Bugün Söylemesem Olmaz’ın açılışını Seren Serengil yaparkenyeni üçlü ilk programlarını bugün sundular..

Seda Akgül’e Hakan Ural’dan Sert Yanıt!

seren serengil bircan bali seda akgül ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler