Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı Dizisi Bomba Gibi Geliyor!

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı Dizisi Bomba Gibi Geliyor!

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisinin yapımcılığı MF yapım üstleniyor. Yaz ayında ekranlara gelmesi düşünülen dizi romantik komedi tarzında olacak. Cast hazırlıkları henüz biten dizinin yakın bir zamanda çekimlerine başlanacak. 2020 yaz sezonuna damgasını vuracağı tahmin edilen Sen Çal Kapımı dizisi bomba gibi geliyor.

Hande Erçel Kimdir?

Kerem Bursin kimdir?

Sen Çal Kapımı Dizisi Bomba Gibi Geliyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı’nın hazırlıklarına başlandı. Dizinin başrollerinde yakışıklı oyuncu Kerem Bursin ile güzel oyuncu Hande Erçel’in olacağı öğrenildi. Romantik komedi tarzında olan dizi yaz sezonunda izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yayın günü ise henüz belli olmadı.

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNDE KİMLER VAR?

Fox Tv’de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisinin yapım şirketi olan MF Yapım’ın hazırlıklarına başladığı yaz sezonunda yayınlanacak olan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’nın cast çalışmalarına başladı. Şimdilik kadın ve erkek başrol oyuncularının belli olan dizinin diğer oyuncuları için ise çalışmalar devam ediyor. Dizinin başrolünde yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile güzel oyuncu Hande Erçel’in rol alacağı kesinleşti.

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNİN KONUSU!

Dizide yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in bir holding sahibinin varisi olan Serkan Bolat karakterine canlandıracağı öğrenilirken güzel oyuncu Hande Erçel’in ise, üniversitesi öğrencisi ve aynı zamanda çiçekçilik yapan genç bir kızı canlandıracağı öğrenildi. Yan Castları devam eden dizinin başrol oyuncularını bir arada göreceğini öğrenen izleyiciler ise şimdiden heyecanlanmaya başladı.

MF Yapım tarafından hazırlıkları başlayan ve Fox Tv’de ekrana gelecek olan Sen Kapımı Çal için masa başı hazırlıkları da devam ediyor. Başrol oyuncuları olarak Kerem Bürsin ve Hande Erçel’le anlaşılan dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar üstleniyor. Daha önceden Erkenci Kuş dizisini de kaleme alan Ayşe Üner’in ise dizinin senaristliğini üstlendiği gelen bilgiler arasında.

Romantik komedi tarzında olacak olan dizinin bir aşk dizisi olacağı öğrenilirken konusuna ilişkin detaylı bir bilgi gelmedi. Nisan ayında sete start verecek olan dizinin haziran ayında Fox Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacağı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler