Ana SayfaDedikoduKerem Bursin'den Serenay Sarıkaya Açıklaması!

İlgili Postlar

Kerem Bursin’den Serenay Sarıkaya Açıklaması!

Geçtiğimiz sene Serenay Sarıkya’yla 3 buçuk senelik ilişkisi biten Kerem Bursin son dönemlerde eski ilişkiyle çok fazla sorulara maruz kalıyor. Daha önce “Herkes mutlu olsun yanıtıyla Cem Yılmaz’dan beklenmedik bir tepki alan geçtiğimiz gün objektiflere yakalandı. Soru yağmuruna tutulan Kerem Bursin’den Serenay Sarıkaya açıklaması geldi.

“Herkes Mutlu Olsun”

Geçtiğimiz ay Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’ın ilişkisi öğrenildikten sonra Kerem Bursin’in bu konuda ne düşündüğü de oldukça merak ediliyordu. Objekitflere yakalanan ünlü oyuncu Sarıkaya sorularına “Valla bilmiyorum. Bu konunun içine dahil olmak istemiyorum. Benimle ilgili bir konu değil. Herkes mutlu olsun” yanıtını vermişti.

Kerem Bürsin: Beni Bulaştırmayın Dedi

Cem Yılmaz’dan Şaşırtan Hareket

Defne Samyeli’nin ihanet açıklamalarından sonra sinirlenen Cem Yılmaz öfkesini Kerem Bursin’den çıkarmıştı. Serenay Sarıkaya‘nın ilişkisi hakkında Kerem Bursin saygılı yorumuna rağmen Cem Yılmaz’dan sert bir tepki almaktan kaçamamıştı. Sosyal medya hesabından  “Bir bu kalmıştı, iyi oldu” notuyla Birleşmiş Milletler’in meşhur olan “Bizim için sorun yok yeter ki mutlu olsunlar!” notunu düşmüş ve magazin dünyasından çok eleştiri almıştı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Kerem Bursin’den Serenay Sarıkaya Açıklaması!

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yla köpekleri için bir araya geldikleri iddia edilen Kerem Bursin “Bu mevzuya girmeye hiç gerek yok. Sürekli bu sorular devam ediyor. Köpeklerden birisi benim birisi de onun bir şekilde çözüme kavuşturacağız.” yanıtını vererek konun kapanmasını istediğini net bir şekilde dile getirdi.

Kerem Bursin Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler