Ana SayfaÜnlülerİrem Derici, Koronavirüsün Ulaştığı Irak'taki Konserini İptal Etmedi..

İlgili Postlar

İrem Derici, Koronavirüsün Ulaştığı Irak’taki Konserini İptal Etmedi..

Magazin muhabirlerince Bebek’te yürüyüş yaparken objektiflere takılan ünlü şarkıcı İrem Derici, konserleri hakkında bilgiler verdi. Son dönemin vebası haline gelen koronovirüsünün en sonunda sıçradığı Irak’taki konserinin olduğunu söyleyen güzel şarkıcı, konserini iptal etmek yerine hayranları için bir önlem aldığını söyledi. İrem Derici’nin önlemi ve tüm Detaylar Haberimizde..

İrem Derici Temposu Hakkında Açıklama Yaptı!

İrem Derici, Koronavirüsün Ulaştığı Irak’taki Konserini İptal Etmedi..

Son zamanlarda Uzak doğudan Çin’in Vuhan kentinden doğan ve dünyaya yayılan, sonunda sınırımıza dayanan koronavirüs, en son İran’a kadar gelmişti. Şimdi ise Irak’a sıçrayarak 5 kişide teşhis edilmiş olması endişelendirdi. Irak önlemlerini almaya başlamışken, İrem Derici’nin harketi ise şaşkına çevirdi.

İrem Derici Kimdir?

irem derici ile ilgili görsel sonucu

 

İrem Derici: “Konserlerimi İptal Etmeyeceğim”

Bebek’te yürüyüş yaparken kameralara yansıyan güçlü ses İrem Derici, son zamanlarda dünyada korku uyandıran ve insanlar tarafından önlem almaya çalışılan koronovirüs ile ilgili konuştu. Başta Irak olmak üzere pek çok dünya ülkesinde konserlerinin olduğunu anlatan İrem Derici sözlerine devam etti;

” Viyana’da konserim var sonra Irak’ta konserim var. Koronavirüs korkusu var ne yapacağız ne edeceğiz bilmiyorum yani. Maskeler, tuzlu sular… İşimiz bu tabi ki de gideceğiz her yere. İnsan korkuyor… Sakınan göze çöp batar. Ondan korkarsın şurada bir arabanın lastiği patlar ve üçümüzü de eziverir. Gideceğiz mesleğimiz bu. Maske harici, tuzlu suyla gargara, sık sık el yıkama gibi önlemler alıyorum. Aşk desen yok, meşk desen yok. Kimseyle tanışmıyorum, etmiyorum yani. İçime kapandığım bir dönemdeyim. Açılırım yakında merak etmeyin, patlatırsınız yine” dedi.

irem derici ile ilgili görsel sonucu

Koronavirüsü Türkiye Sınırına Ulaştı!..

Türkiye’yi tehdit etmeye başlayan koronavirüsü ilk olarak 12 Aralık’ta Çin’in Vuhan kentinde doğmuştu. En son geçtiğimiz hafta Iran’a ulaşan Korona, şimdi ise Irak’a ulaştı.

Türkiye İran’daki koronavirüs artış ve ve ölümleri sebebiyle Türkiye-İran sınırını kapatmıştı. İran’dan Türkiye’den İran’a tüm uluslararası uçuşlar ve kara ve demir yolu geçişleri geçici olarak durdurulmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler