Ana SayfaDedikoduMerve Özbey'i Şaşırtan Cevap!

İlgili Postlar

Merve Özbey’i Şaşırtan Cevap!

Sosyal medyadan ilişkilerini sık sık güzel paylaşımlarla yükleyen birlikteliklerini ihmal etmeden gözler önüne seren Merve Özbeyden Şaşırtan Cevap geldi. Şarkıcı Merve Özbey ile aranjör Erdem Kınay, Sevgililer Günü’nde Kıbrıs’ta sahne aldı. Geçtiğimiz günlerde iş adamı Kenan Koçak ile evlenen Özbey, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Merve Özbey: Herşey Evlenene Kadardı!

merve özbey

Şarkıcı Merve Özbey ile aranjör Erdem Kınay, Sevgililer Günü’nde Kıbrıs’ta sahne aldı. Geçtiğimiz günlerde iş adamı Kenan Koçak ile evlenen Özbey, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Merve Özbey, muhabirlerin “14 Şubat sizin için nasıl geçti?” sorusuna yanıt verdi.Habertürk’te yer alan habere göre; ünlü şarkıcı, “14 Şubat keyifliydi. Bu bizim evli olarak ilk Sevgililer Günü’müz. Evde çiçek bekliyorum, Kenan Bey’den bir hareket yok. ‘Çiçek yok mu?’ diye sorduğumda, ‘Yok’ dedi. ‘Önceden neden vardı?’ dedim, güldü. ‘Her şey evlenene kadardı’ dedi. Tabii ki şaka yapıyormuş. Sağ olsun kulisi çiçeklerle donatmış” ifadelerini kullandı.

Merve Özbey’i Şaşırtan Cevap!

Bebek soruları yöneltilen ünlü çift, “Allah nasip ederse çok istiyoruz. Doğru zamanı bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin” açıklamasını yaptı. Geçtiğimiz günlerde kına gecesinde kırmızı uzun kuyruklu elbisesiyle dikkat çeken Özbey, kilosu nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. 31 yaşındaki şarkıcı, Songül adlı bir takipçisinden gelen “İnsan gelin olacağım diye az boğazını tutar Merve. Otur da o gıdığına ağla” yorumunu ifşa etmişti. ”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler