Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal: Beni Bermuda Şeytan Üçgenine Sokma!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal: Beni Bermuda Şeytan Üçgenine Sokma!

Yaptığı açıklamalarla dönem dönem magazin dünyasına damgasını vuran Mustafa Sandal bu kez Cem Yılmaz açıklamasıyla gündeme geldi. Bilal Özcan’ın YouTube kanalına konuk olan Mustafa Sandal “Beni bermuda şeytan üçgenine sokma” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu. İşte Cem Yılmaz’ın o açıklamaları;

Defne Samyeli Açıklamasıyla Çok Eleştirildi

Geçtiğimiz ay yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen isimler arasında olan Mustafa Sandal, yeni yayımlayacağı “Beni Ağlatma” isimli kitapta aşk hayatı hakkında bilinmeyenleri açıklandığını anlatmıştı. Bundan 25 sene önce Defne Samyeli’yle de bir aşk yaşadığını iddia eden Sandal’ın bu sözleri sert tepkiler almasına neden olmuştu.

Onur Baştürk Mustafa Sandal’ı Sert Eleştirdi!

Açıklama Kitaptan Kalkacak

Yaptığı açıklamayla Samyeli’den “Dilerim kendisi bu duruma netlik kazandırır da 25 senede topu topu 4 kez gördüğüm bir sanatçı arkadaşımıza dava açmak zorunda kalmam.”  yanıtını alan Mustafa Sandal “26 yıl önce annemin yanında görüşmekten çekinmediği için, şimdi çekinebileceğini tahmin edemedim ve küçük bir anektod olarak kitapta asla rencide etmeden kendisine yer verdim” sözleriyle çok kafaları iyice karıştırmıştı. Yanıt olarak Defne Samyeli’den bir basın açıklaması gelmedi ancak Sandal kitapta yer verdiği açıklamayı kaldıracağını kamuoyuna duyurdu.

Mustafa Sandal Kimdir?

Mustafa Sandal: Beni Bermuda Şeytan Üçgenine Sokma!

Bilal Özcan’ın programına konuk olan Mustafa Sandal, Cem Yılmaz‘ın yeni ilişkisi hakkında “Bu sandal her türlü deniz şartlarında böyle selametle seyredebilir ama o Bermuda Şeytan Üçgeni’ne sokma beni. Bu sorunun cevabı Cem, Cem… O Cem Yılmaz! Dolayısıyla Cem doğru tartıp, biçip, ölçmeden hiçbir şey yapmaz. Normal standart insanda 28 tane tilki vardır Cem’de 2863 tane var. O tartar, biçer, ölçer ve hata payı çok azdır. O tartıp, ölçüp, biçip oradan da gönlüne aktarmıştır. Gönlünden de oraya aktarmıştır. Vardır bir bildiği… Serenay Sarıkaya’yı da tanımadım bilmiyorum sadece bir kere ‘Merhaba’ demişliğimiz var.” açıklamasını yaptı.

Cem Yılmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler