Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ye Olay Yaratacak Gönderme!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli’ye Olay Yaratacak Gönderme!

Daha önce Cem Yılmaz’la olan ilişkisi Serenay Sarıkaya yüzünden bittiği iddialarıyla gündeme gelen Defne Samyeli çıkan haberler ve yapılan yorumlar hakkında sert tepkiler göstermişti. Geçtiğimiz günlerde de bu konu hakkında daha sonra konuşuruz diyen Defne Samyeli Cem Yılmaz’ın ilişkisi hakkında ilk kez konuşmuştu. Bu sefer de Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli’ye Olay Yaratacak Gönderme!

 

Cem Yılmaz: Biz Düşmanları Biliyoruz, Sen Bizi Dostlardan Koru!

Gözlerden uzak olabilmek için Sarıkaya’nın evinde buluştukları iddia edilen çiftin geçtiğimiz günlerde Atina’da yakalanması ilişkiyi ortaya çıkardı. Tatil dönüşü artık daha fazla yalanlamak istemeyen Sereney Sarıkaya, Cem Yılmaz sorusu karşısında “Her şey gördüğünüz gibi” yanıtını verdi. “İlişki nasıl gidiyor?” soruları karşısında “Bunları başka zaman konuşuruz” diyen Sarkıya’ya karşılık olarak Cem Yılmaz’da reklam filminin çekimlerinde duygularını “Çok güzel bir hayatım var” sözleriyle ifade etti. Defne Samyeli’nin ihanet çıkışına Twitter hesabından gönderme yapan Cem Yılmaz, “Biz düşmanları biliyoruz, sen bizi dostlardan koru” sözlerini içeren bir video paylaştı. Yılmaz’ın paylaştığı videosunda ise yakın zamanda Serenay Sarıkaya’nın canlandırmasını yapacağı Bergen’in şarkısının çalması dikkat çekti.

Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ye Olay Yaratacak Gönderme!

Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli’ye Olay Yaratacak Gönderme!

Cem Yılmaz tarafından ihanete uğradığını doğrulayan Defne Samyeli, önceki akşam yaptığı açıklamasında “Konduramadım” dedi. Cem Yılmaz ise Samyeli’nin bu itirafının ardından Twitter hesabından paylaştığı videosunda ise”Biz düşmanları biliyoruz, sen bizi dostlardan koru!” sözleri dikkat çekti. Defne Samyeli, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın ilişkisinin basına sızmasının ardından yaptığı açıklamasında şunları söylemişti: “Size magazin basınına bir sözüm vardı. Asılsız haberlerden dolayı önyargılarım var. Ekim ayında 3. şahıslarla ilgili açıklama yapmış işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. O haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yapmış. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur gördüysem, siz de beni mazur görün.”

Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ye Olay Yaratacak Gönderme!
Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli’ye Olay Yaratacak Gönderme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler