Ana SayfaDedikoduSelami Şahin Radyocu Eftelya'nın İddialarına İlk Defa Cevap Verdi..

İlgili Postlar

Selami Şahin Radyocu Eftelya’nın İddialarına İlk Defa Cevap Verdi..

Geçtiğimiz hafta ünlü radyocu Eftelya Nur Öktem’in ünlü şarkıcı Selami Şahin hakkında öne sürdükleri Magazin gündemini yerinden oynatmıştı. Avukatı aracılığı ile bir açıklama yapan Ünlü şarkıcı Selami Şahin bu defa iddialara kendisi yanıt verdi. Detaylar Haberimizde..

Selami Şahin Ünlü Radyocu Eftalya’nın Hakkında Yaptığı Açıklamalara Ne Dedi..

Selami Şahin Radyocu Eftelya’nın İddialarını İlk Defa Yanıtladı..

Magazin gündemini günlerdir meşgul eden iddiaların odağı olan ünlü bestekar Selami Şahin eşi Didem Şahin ile ünlü bir alışveriş merkezinde Magazin habercilerinin objektiflere yakalandı. Kendisini bekleyen Magazin mensublarını kırmayarak kısa bir sohbet eden ünlü şarkıcı, Radyocu Eftelya’nın katıldığı 2.Sayfa Magazin programında, kendisi hakkında söylediği iddiaları hakkında konuştu.

Selami Şahin kimdir?

Radyocu Eftelya Nur Öktem’den Bomba Selami Şahin İtirafı..

Selami Şahin: “Meyve Veren Ağaç Taşlanır”

Whatsupp’dan üzerinden mesajlar aldığını ve ünlü şarkıcıya yaşından dolayı yakışmayacak tavırlar sergilediğini iddia eden radyocu Eftalya hakkında açıklama yapan Selami Şahin;

“Arkadaşlar meyve veren ağaç taşlanır. Benim bu konuda söyleyecek hiçbir sözüm yok. Bütün bilgiler avukatımda… Ne olacak ne bitecek her şeye kendisi karar verecek. Benim zaten Whatsupp’ım yok, anlamam da… Kendisinide yolda görsem tanımam daha önce görmüşlüğüm yok”  şeklinde ifade etti.

selami şahin eftalya ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler