Ana SayfaDedikoduTarkan İkinci Kez Baba Mı Oluyor?

İlgili Postlar

Tarkan İkinci Kez Baba Mı Oluyor?

2016 senesinde bir süredir birlikte olduğu Pınar Dilek’le dünya evine giren Tarkan geçtiğimiz sene baba olmuştu. Bir çocuk beklediklerini sosyal medya hesabından duyurduktan sonra kızına sevgi dolu bakışları fotoğraflardan bile anlaşılan Tarkan’a babalık çok yakıştı diyorduk ki bugün kulaklara çalınan bir söylenti “Tarkan ikinci kez baba mı oluyor?” sorusunu akıllara düşürdü.

Babalık Sevinci Herkesi Duygulandırdı

Pınar Dilek’le üç sene önce dünya evine giren Tarkan’ın baba olmak istediği bir süredir biliniyor hatta bazen çiftin bebek beklediği iddia ediliyordu. Geçtiğimiz sene eşinin hamile olduğunu öğrenince mutluluktan havalara uçan Megastar bir süre sonra bu mutluluğunu sevenleriyle paylaşmıştı. Baba olacağını sosyal medyadan duyuran Tarkan’a tebrik mesajları yağmıştı.

Babalık Ona Çok Yakıştı

Geçtiğimiz sene Temmuz ayında kızları Liya’yı kucağına alan çiftin çok mutlu olduklarını dile getirmişlerdi. Kızına çok düşkün bir baba olduğu bilinen ünlü sanatçının sosyal medya hesabına kızıyla attığı fotoğraflar ise herkesi çok duygulandırmıştı. Elinden geldiğince tüm zamanını kızıyla geçirmeye çalışan Tarkan’ın ikinci kez baba olacağı iddia edilmişti.

Tarkan İkinci Kez Baba Mı Oluyor?

Geçtiğimiz sene “2. Sayfa” programında ortaya atılan iddianın aslı astarı belli oldu. Tarkan‘la eşine çok yakın bir kaynaktan bilgi edinen Onur Baştürk konu hakkında “Bu durumu sordum ve hayret verici bir bilgi öğrendim. Pınar Hanım’ın hamile olmadığını söylüyor. Bu dedikoduların bitmesi için artık sıra Tarkan’da ve eşinin hamile olup olmadığını açıklamalı diye düşünüyorum.” açıklamasını yaptı.

Tarkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler